Ko poslednji pobednik (121)

1. A pokušavam da dočaram tu pevaljku u pozadini i nikako mi ne ide... :)) Ili to ti pevaš lepo, a Šalabajzer uživa?

Jes, Forget, crveno svuda, ale, ale! :))

2. vidim fmn... marcipan zatvorila oči, a ti se solidarišeš sa njom...

e nema pjevaljke, ovo je posljedica piva vjerojatno...

3. Nemoj tako, Buri, ja sam bila iskrena...

4. E, baš tako, odlična definicija :)

5. nego, ipak sos živi sa bosancima...

6. E, odoh ja sad, poz te, pa se kuckamo sutra :)

7. Aj...
    Pa imati je lepo noć laku
    a besane noći ostaše ludaku
    što nad knjigom bdenje vrši
    dok s razumom ne svrši
    ...

8. Aaaaaaaaa, ubili ste mi temu!!! Nikad vam neću oprostiti!!!

Buđenje!!! :))))) Evo vam i muzika...
    http://www.youtube.com/watch?v=rl51s5Osutg&ob=av2n

9. kakav ubili, vrati se stranu, dvije unazad da vidiš šta se desilo...

i kaka je ovo muzika, đe su KRAJIŠNICI?

10. Dve tri i imam da se vratim, o tome ti i pričam! Osnovano sam ljuta, sve ste zapustili, samo korov što ne nikne! Ali i da vam oprosti čovek, kad vas vidi 'nako vesele! :))))

A muzika... Pa to ću da slušam do daljnjeg, dok se jednom ne doselim u Krajinu, jelte. :))

11. ajd dođi... pa da viš što smo ovako veseli, to se zove muzika :)

đe si jacko, sto godina? šta ima novoga?

12. Verovaću vam na reč! ;)))

Ma evo, malo se zatekla budna kući, pa ko velim da vam se javim i da pročitam štogod, sad mi se nakupilooooo...
    Novo... onako, svašta i ništa. Najnovije mi je da sam krenula ove nedelje na neki kratak kurs znakovnog jezika. I sve bilo super dok nisam morala da naučim ime da pokažem. Prosto sam poželela da se zovem Ana. Ovo mi dugačko mnogo :))

Šta ima kod tebe? Stižeš li ti da radiš diplomski, jel ti smeta ovaj Šlabajzer mnogo? :))

13. kako misliš znakovni? ono za gluvonijeme?

pomalo raduckam, stiga sam do pola... ne smeta, ovo slavimo diplomu jednog pajsa sa faksa i iz šipova... možeš zamisliti tu žurku u vukojebini i tu kombinaciju mrkonjić - šipovo... to je bi derbi...

14. Da, da, taj.

Aaaa, vidi što su oni iskoristili situaciju da nazdrave zajedno! Bogami derbi, za priču reklo bi se, samo vam se pobednik prišunjao iza leđa! :)) Dobro da se niste zagubili negde, ako je vukojebina onda vas ne bi pronašli par dana, dok se Šalab ne otrezni. :)

15. nije to pobjednik, to je fotograf :)

samo polako, savladaćeš ti to...

boga mi, bilo je kritično, ja sam mislio da sam prošišo kad sam dolazio koliko je zabačeno... a i to dočekati da se otrijezni, je kritično...

16. Ahahahahah, onda imate dva, jer kako sam ja izučila preporučenu literatutu, pobedilo je pivo. :))

Ahahahhahah, znači kraj sveta, pa Šipovo odmah iza! Nije vam lako.
    Zato kažem, sve dosad biste se vodili ko nestala lica! :)))

17. Alo, kakvo je to prozivanje mene, sportskog tipa, uništitelja alokoholnih pića sa ciljem da omladina što manje popije?! I nije Šipovo tako zabačeno, pa kroz moje mjesto se prolazi ako 'oćeš u Split, na more! Ne daj Bože živjeti u Mrkonjiću, tamo koza pod ručnom pase!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.