Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa rekoh da se mi lepo takmičimo u veštini, ko poslednji pobednik :)
Des Šalabe.
Đes Kurajberčino. Vrijeme je da živne tema.
I ja mislim, fino je imati temu gde možeš da napišeš šta god hoćeš. Evo ja ću napisati reč
TRIPER.
Ako je do Elleeeeee, što nam se ne javljaaaaaa! :)
A ne ta reč slučajno pade na pamet, zdravi smo k'o drenovi :)
Ajde, pa što se braniš, i to je za ljude! :)
Pa jašta da jeste, ništa strašno, samo peče malo :)))
HA! Ovo je iskustvo iz tebe govorilo! :P
A ne, barem ne lično iskustvo, ali znam par ljudi koji su na'ebali tako. Ja nisam. Čist k'o suza ceo život. Majkemi :)
jebote đoni učestio na temi... ima da i ođe izdominira... ajd oćemo i mi POBJEDU, traži neku drugu temu da, što'no kažu JEBEŠ :)
Pusti, neka mi ga komša, uneo živost ovde. Sad je tema ko baba na aparatima , nit živa nit mrtva!
ima i toga, jebo te život, otjera ja čoeka...
Nema vas, pa vas nema.
Tuj smo, tuj.
I ja sam tu!
Nisam ni sumnjala :))
Vidi ga Dub! Eee, njega nije bilo duuugo :)
Jeste umrtvili temu, penzionerski :D
Ko kaže da je tema mrtva, m? :)
Ma lupaju, oživljava!
Ma nešto ja slabo pobeđujem u ovakvim igrama i remiju, tako da ništa od pobede ;)))