![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Za srce (koje nemam) si me ujela...
Eto ti sad... :/ Pa jel mogu nekako da popravim tu šteu?
Ako misiš na Aleksandar,
KAIZEEENEEEE BRIIIŠIIII NADIIIMKEEEE! :)
Nie moe, moe je ružno. :)
ček da prekopiram, pošto me svi pitaju.
Nije moje, naš'o sam... :)
E, jbg... Ništa, ti se onda zovi ružno, a on nek uživa. :)
hahaha... To mu dođe kao sufiktivni nadimak careva i kraljeva! :)
Filip IV Lepi
Ričard Lavljeg srca
Ivan IV Grozni
Šanzamm I Ružni
Ahahahahhahahah
I da se razumemo, to si sve ti rekao! Ja sam se samo našla da ti ukažem na plavu krv. :)))
Moram da idem.
Poz
Gotova smena. :)
zZ
Okači Myca maločas! :)
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lsidmc1NZ61qewacoo1_500.jpg
Ćao Dože!
Eto ti... ružnoća zavladala vukajlijom ovog popodneva... :)
Eh, šta bi sa onim, "Lepota je iznutra"?!
Zamenilo ju je, "Mrš grobe"! :))
Ma ko će da kopa do unutra... :))))
Kramp, lopata i ašov, pa udri... A kada murija pita šta učini, ti rečeš u potrazi za lepotom! :)
Ahahahahahha
Nemam baš tih afiniteta... :) A i kod murije me ne bi Dunav oprao. Misliš li da je vredno toga? :)
đe ste ljudovi? šta ima?
Oooo, buri, otkud ti? :)
Nema te nešto...
Uh, što ti ne deknuh nusmi! :))
Zdravo Buri!
nemam više volje... onako nepoštena partija je ubila u meni želju za takmičenjem, pa sad navrnem samo kad ima nekog interesantnog... nego, oćemo pjevati?
Men se čini da je ovo više forumski čet no neko takmičenje. Povremeno drekneš JA POSLEDNJI KRAJ KATANAC MUDARATORU BACI KLJUČ i nastaviš normalnim tonom. :)