Prijava

Samo polako, bitno da ih je program našao i nisu oštećene, sad ih samo mauntuješ pa da nađeš na šta da prebaciš podatke i izvukao si se bez posledica, i Marfi sit i pornići na broju.

Salmonel, jebiga sad gore govori da nemam ni plugina, da sam jedva uspio dici sistem, ali hvala ti, evo rijesio sam problem, crnigrujan mi je pomogao, hvala mu, ako kad bude u blizini Sarajeva ima pivo od mene samo nek se javi, odoh ja sad ponovo formatirati disk i dodat ovoj sistemskoj jos malo GB. Podaci su tu gdje su i trebali da budu

Ljudi ne petljajte se sa Linuxom ako na računaru imate važne podatke. Ako već hoćete da ga instalirate koristite virtuelnu mašinu ili poseban hard disk.

JEbiga sad kad sam restartovo racunar, opet se izgubise ove particije, opet ih moram mutovat

JEbiga sad kad sam restartovo racunar, opet se izgubise ove particije, opet ih moram mutovat

Pa pročitaj jarane šta sam ti na prethodnoj strani napisao. Program označi deo harda gde se nalazila stara particija od tog i tog sektora do tog i tog sektora kao volume i mountuje ga privremeno samo da izvučeš podatke.

Zato ti kažem nađi na šta ćeš da prebaciš, nemoj sad da petljaš s particijama na tom hardu i risajzuješ ili praviš nove ako baš nisi siguran šta radiš da ne bi došao u situaciju da prebaciš te podatke preko njih samih. Ko kad oćeš da putuješ kroz vreme a već si tamo :)

ne vidim particiju

Што би реко мој некадашњи инструктор за вожњу, ОТВОРИ ЧЕТИР ПАРА ОЧИЈУ.

Bolje i ovako sacuvati podatke nego ih izgubiti skroz, morat cu izletit dosta para za kupovinu DVD-a.

Bolje i ovako sacuvati podatke nego ih izgubiti skroz, morat cu izletit dosta para za kupovinu DVD-a.

Ma pozajmi od neke zgodne komšinice eksterni hard disk, prebaci podatke na njega, pregazi tvoj hard i napravi nove particije pa vrati podatke. Posle joj naravno plati u naturi.

Doduše možeš da vratiš hard kako je bio i te particije u pređašnje stanje nekim drugim programima ali bojim se da se ne bi snašao a možeš vrlo lako da sjebeš stvar. Ovo ti je failsafe metod.