Харлан Кобен - Невин
Savremena ekonomska terminologija u ruskom i srpskom jeziku
Hemingvej - Starac i more
Zavrsila P.Koeljo - VEstica iz Portobela, H. Hese - Stepski vuk, C. DIkens - Cvrcak na ognjistu, S. Pavic - Visnja na Tasmajdanu, MirJam - Greh njene mame... Ima jos, ne cudite se, jako brzo citam, a bolesna sam... TV mrzim... Sve vam je jasno... :)
Bulgakov - Majstor i Margarita po zilioniti put.
ДЛЗ - сјајно!
Moja omiljena sve ove godine.
Anu Karenjinu, opet, pročitala sam je u srednjoj zbog moranja, sada čitam sa zadovoljstvom...
Pesništvo evropskog romantizma. Suvo zlato. :)
Robert Alley - Posljednji tango u Parizu
Хипнос чита једну књигу на дан. Као Едријен Мол. Узме Рат и мир из библиотеке и прочита за викенд. :)
Hahah, Edrijen je car :) Ja sam takva samo danas.
Veroljub Rajović, Građansko procesno pravo. Knjiga je fenomenalna, vraćam joj se po ko zna koji put
A sledeća ti je Džek London, Kralj alkohol ...
Šta drugo? A posle opet Veroljub :)
Ja trenutno čitam mnogo glupu knjigu ima mali milion likova a nema nikakvu radnju. Zove se Telefonski imenik.
Sultanov harem, Kolin Falkoner
@hipnos pogledaj film ,,Poslednji tango u Parizu,, ;)
"Grozni Gaša se bogati na brzinu"-svom sinu skoro svake večeri.Voli dete pare,pa to ti je...:)))
@elenna Gledala skoro :)
Nil Gejmen - Američki bogovi
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Харлан Кобен - Невин
Savremena ekonomska terminologija u ruskom i srpskom jeziku
Hemingvej - Starac i more
Zavrsila P.Koeljo - VEstica iz Portobela, H. Hese - Stepski vuk, C. DIkens - Cvrcak na ognjistu, S. Pavic - Visnja na Tasmajdanu, MirJam - Greh njene mame... Ima jos, ne cudite se, jako brzo citam, a bolesna sam... TV mrzim... Sve vam je jasno... :)
Bulgakov - Majstor i Margarita po zilioniti put.
ДЛЗ - сјајно!
Moja omiljena sve ove godine.
Anu Karenjinu, opet, pročitala sam je u srednjoj zbog moranja, sada čitam sa zadovoljstvom...
Pesništvo evropskog romantizma. Suvo zlato. :)
Robert Alley - Posljednji tango u Parizu
Хипнос чита једну књигу на дан. Као Едријен Мол. Узме Рат и мир из библиотеке и прочита за викенд. :)
Hahah, Edrijen je car :)
Ja sam takva samo danas.
Veroljub Rajović, Građansko procesno pravo.
Knjiga je fenomenalna, vraćam joj se po ko zna koji put
A sledeća ti je Džek London, Kralj alkohol ...
Šta drugo? A posle opet Veroljub :)
Ja trenutno čitam mnogo glupu knjigu ima mali milion likova a nema nikakvu radnju. Zove se Telefonski imenik.
Sultanov harem, Kolin Falkoner
@hipnos
pogledaj film ,,Poslednji tango u Parizu,, ;)
"Grozni Gaša se bogati na brzinu"-svom sinu skoro svake večeri.Voli dete pare,pa to ti je...:)))
@elenna
Gledala skoro :)
Nil Gejmen - Američki bogovi