Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Oćeš neku motivacionu knjigu?

e kad si vec tu na ovaj deo nisam imao vremena danas da se osvrnem haha kakva bre motivaciona knjiga pa da li mislis da joj to treba a uspela je da bude moja devojka nemoj se zajebavamo

Ovo za pdf necu konstatovati pripisacu to potrebi za skecovanjem i godinama vasim

2. Ako voli da čita Hesea je pročitala u srednjoj školi sigurno. Ovaj Gijom je ženska leterataura skroz - nemoj to. Murakami je odličan poklan - recimo Norveška šuma. Ima pet dana da sva bude razdragana.

3. O cemu se radi u toj sumi? Nemoj mi neke perverzije da me tera posle da nosim neke maske dok se jebemo

Edit: pitam jer kazes da ce biti razdragana

4. Prva ljubav dečaka, ona je volela tu pesmu od bitlsa i on se seća kao odrastao čovek njihove mladosti.
    EVO: https://hr.wikipedia.org/wiki/Norveška_šuma

5. Gijom Muso jeste da liči na Koelja, ali to je baš za žensko klasično, ono romantične komedijice i lakiranje noktiju dok priča telefonom, taj tip ženskog. Dakle ne jbg, ako voli da čita to joj je govno sigurno.

Og Mandino, ne mogu da otvorim onaj link hrvatski sad, ali ako je "najveći prodavac na svetu" to je odlična stvar (makar je meni bila kad sam čitao pre 5 godina), ali onako neki motivacioni fazon ima.

6. Doduše ja sam sretao one koje "vole da čitaju", a onda se raduju knjizi jelene bačić-alimpić, tako da ti je ta ljubav ka knjigama diskutabilna, možda bi gijom muso bio pogodak.

7. Ja citam bas puno knjiga ne mogu sad ni da vam nabrajam, a i ne biste razumeli nije to stivo za svakoga, samo za nas koji stvarno razumeju magiju pera

8. Idi na klasiku neku za žensko, kupi joj memoare jedne gejše ili musoa ili gordost i predrasude i boli te pička xD

9. Joj ne znam Gijom, je knjiga za plažu - ljubavni par pobedi celu Argentinsku mafiju i narkoklan. Ne znam. Ne bi baš volela da mi ga neko pokloni.
    Mada on ima naslov: "Zato što te volim" ako želiš nešto da joj izjaviš.

10. knjiga za plažu

e jebem ti boga

11. ako voli da čita to joj je govno sigurno.

ako voli stvarno da cita onda joj i koeljo mora biti najveće govno od svih govana.

12. Nije bitno to što i šta čita, sve dok pušta suzu niz butinu od toga. Elem, Hoseini što pomenu Partizanče Mlado i to Lovca na zmajeve. Nema na čemu.

13. Counte, da li si ti to upravo rekao da je Sidarta kao Alhemičar? Znaš li ti koja je to uvreda za Sidartu? cccc

14. Pa dobro, Koeljo nije Dikensa, a ni Tolstoj. Al nije ni Gijom.
    Ima on svojih momenta kad ume da zablista - doduše možda dva ili tri, al postoje. Pod momentom mislim na npr: Pustiti smrt da šeta psihijatrisjkom bolnicom i gledati kako kod bolesnika naprasno dolazi do ozdravljenja. Ne mogu se setim šta je drugi.

15. Uzmi joj Majstora i Margaritu, ko je jebe. Majstor i Margarita ne može da joj se ne svidi, a taman će da pročita nešto pametno. Hese može da joj bude naporan, iako je Koeljo Hese u popušaju.

16. uzmi joj Puna života od Fantea, jedna od boljih posveta ženi ikad

17. Ili joj Nabokova - Lolitu uzmi. Tolstoj je najslabiji Rus. Ribe vlaže na Nabokova.

18. Santajgo, Majstor i Margarita je savršen roman - da bi ga razumeo moraš mnogo da pročitaš pre toga. Svakako ne Koeljo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.