Koju knjigu trenutno čitaš?

1. лол, требало је отворити тему "коју књигу да купим". било би десет пута више постова.

2. Сантјаго Коровјов
    Counte, da li si ti to upravo rekao da je Sidarta kao Alhemičar? Znaš li ti koja je to uvreda za Sidartu? cccc

Imaj u vidu da sam objašnjavao u vrlo specifičnom kontekstu.
    EDIT: psetu88, ok?

3. Ni u kom kontekstu.

Uzgred, imaju da se uzmu Heseove ljubavne priče takođe, mislim da ti to pije vodu lolo.

4. Ako baš hoćeš da joj kupiš ruske klasike, uzmi neki roman od Modesta Musorgskog ili od Rimskog Korsakova. Obojica pišu neviđeno.

5. Сантјаго Коровјов
    Ni u kom kontekstu.

http://i.imgur.com/h2xDcAW.gif

6. Pseto, sve su dobre knjige što ti preporučuju momci. Osim Musoa. Šta god da uzmeš nećeš da pogrešiš. Al poslušaj ženski savet: Murakami - Norveška šuma, ništa drugo, ostalo sve zalazi u fantastiku neku. Ili Hoseini - LOvac ili Tisuću čudesnih sunaca, ovu treću nisam pročitala, pa ne mogu da je preporučim.
    Rusi su mnogo ozbiljan izbor za nekog kome je Koeljo omiljen autor.

7. Poeziju neku, Disa npr., ili još bolje neku kolekciju Ane Ahmatove recimo, ovlažiće čim čuje da znaš za nju. Iako je vrlo moguće da ona ne zna, ali to ti je rizik nas kockara jbg.

8. Ovaj predlog za korsakova i musorgskog je odličan, pitaj je čiju knjigu od te dvojice bi volela da ima, ako odgovori, teraj to u pičku materinu na vreme.

9. citam prosirenje podrucja borbe od uelbeka.svidja mi se kako pise uelbek, kad ovu zavrsim uzecu jos nesto do njega

10. ma uzmi joj divnog, predivnog musoa.imas na trafici za 300 din

11. Ipak ti je Og Mandino i "najbolji prodavac na svetu" odličan izbor, ribe vole te knjige koje se lako čitaju a imaju na stotine citata koji mogu da se kače na fejs.
    A nije preobimna knjižica, pa i ne košta puno.

12. Ovaj predlog za korsakova i musorgskog je odličan, pitaj je čiju knjigu od te dvojice bi volela da ima, ako odgovori, teraj to u pičku materinu na vreme

Nemoj tako - bilo tu libreta.

13. Knjige su za ljude sto nemaju redovan seks

14. Vidi se da si načitan.

15. pa jebem vam lepinju dal ste vi realni? mislim hvala vam na predlozima ali jebote naveli ste 300 knjiga. kao prvo nemojte mi neke budalastine, cita i ozbiljne stvari bar koliko sam ja iz razgovora zakljucio mada verujem da ste svesni da ne potenciramo bas razgovore o knjigama iz milion i jednog razloga a i zasto bi ikome kupio zensku budalastinu? drugo, samo sam pitao jel ima neki da podseca na koelja stilom pisanja i ako je koeljo hese za sirotinju onda uzimam hesea i cao

16. mada ste me pojebali sa cudesnom sumom, huseinijem, disom i majstorom i margaritom

edit: hahahahah radmilo dal je realno da si mi rekao da kupim ovu malu jer je jeftina?

17. Majstor i Margarita je odlična knjiga, ali ako je išla u gimnaziju, čitala je kao lektiru verovatno :)

18. Pa ako voli nesto lijepo i ozbiljno pokloni joj nesto od Milana Kundere. Tipa nepodnosljiva lakoca postojanja

19. ako voli koelja onda joj kupi koelja, ne verujem da je sve od njega procitala.koeljo mnogo pise.ljudi ne stignu da procitaju njegov poslednji roman a on je vec najavio sledeci

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.