Koju knjigu trenutno čitaš?

1. E Fet, i ja sam čitala Seobe pre nedelj' dana. Pih.

2. Sviđa mi se knjiga. To "moram" kako odmiče knjiga prelazi u "želim".

CrnaBo, jel' čitaš u okviru nastavnog plana ili iz zadovoljstva?

3. Ja čitam 10. deo (e sad neznam kako se zove serijal od 13 delova), u svakom slučaju serijal se zove Točak Vremena i kida koliko je dobar... Prvih 9 delova ima na srpskom, ali ostale moram da čitam na engleskom...

4. Jebem te, Srbijo, kad ni knjigu ne mogu celu da prevedu...

5. @ crnabo
    omg omg pa ne moras da citas orvela da bi procitala novu knjigu murakamija. murakami i orvel kao bog i sesirdzija, nidje veze jedan s drugim.

6. omg omg pa ne moras da citas orvela da bi procitala novu knjigu murakamija. murakami i orvel kao bog i sesirdzija, nidje veze jedan s drugim.

Meni su svi tu šeširdžije. Mada sam malo čitao 1984.

7. Lavkraft - Ktulu priče

8. Raskršće sumrka, 10 deo Točka vremena. Izašao je i kod nas sada. Najbolja epska fantastika koju sam čitao do sada, po meni bolji od Gospodara prstenova.

9. Počeo sam da davim Mesu i Derviša već mesec dana, ne ide... Težak čovek u PM!

10. Balzak - Šagrinska koža.

11. Grcko-Rimsko carstvo- Pol Vejn.

12. Raskršće sumrka, 10 deo Točka vremena na srpskom!

13. Leonard Cohen - Knjiga ceznje. Procitaj dervisa, izuzetno stivo.

14. Ka-tzetnik 135633 - Kuća lutaka

15. Kita boli more - Ephraim Kishon

16. Ja ne čitam...Operisan sam od knjige i malo me sramota zbog toga...Malo...

17. a joooooj neke vampirske gluposi.... ne mogu se odvojiti od te vampirske opsesije... taman kad mislim gotovo je izadje neki novi nastavak neke meni drage sage i tako do u beskonacnost

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.