Koju knjigu trenutno čitaš?

1. u radu je spas

Pravda za Jezonju !

2. u radu je spas

ИСТИНА! РАДЕ ЛАЦКОВИЋ СПАСИЛАЦ!

3. E fak, a ja mislio ti neka emancipovana ženskinja, pa da upotrebim klasično spuštanje :)

u radu je sPAS

Spas za Jezonju!

4. Хаха. А главно је што контам да он није ни написао то. Мислим, и не личи на неког интелектуалца, јбг. Ал' ај.

Pa preživeo je dovoljno sranja da ih pretoči u književno delo.

5. Allen Carr-Lako je prestati pusiti...zanimljivo je za procitati ako ste pusac...neki su iznenada dobili volju da prestanu...ja nisam jbg ali u svakom slucaju preporucujem

6. Џаба вама књиге.

7. Ja mislim da treba da odem sa ovog foruma, dok ste mislili da sam muško nije bilo problema, sada me ili zovu na pivo ili planiraju spaljivanje na lomači. Lepljenje etiketa pada neprekidno. Kao da je bitno kog sam pola.

8. Jezonja ja te ne bi vodio na pive, izveo bi te na romantičnu večeru na Gardošu!

9. Чек, ти си женско?

10. sada me ili zovu na pivo ili planiraju spaljivanje na lomači

На основу овог, ја бих рек'о да сте се мало пречитали, драги моји научењаци. лолололо

11. sada me ili zovu na pivo ili planiraju spaljivanje na lomač

Ako pročitaš sve Legijine knjige imaš cisternu Bavarije od mene.

12. Smarate sada stvarno, ne znam kaj je toliko zanimljivo zajebavati devojku !

13. Е, не знам како али скоро свака тема на којој постује Јежоња се претвори у спем. Не кажем да је њена кривица, али лако пада у ватру, а то ми индијанци које импресионира шабански хумор волимо да искористимо, јер једино преко интернета и можемо да проваљујемо овакве глупости и пубертетске фазоне, а да не добијемо шамар. Ал' оно...

14. а то ми индијанци које ипресионира шабански хумор волимо да искористимо, јер једино преко инернета и можемо да проваљујемо овакве глупости и пубертетксе фазоне, а да не добијемо шамар. Ал' оно...

15. Систематска и топографска анатомија (глава и врат са чулним органима) од др Бранка М. Шљивића :D

16. Pročitah u zadnja tri dana:
    Vladalac, Nikolo Makijaveli
    Noć, svetla, Klemens Majer

Planiram uskoro:
    Zabluda o bogu, Ričard Dokins
    Sva siročad Bruklina, Tvrđava samoće, Džonatan Letem
    Rasprava o prvih deset knjiga Tita Livija, Nikolo Makijaveli
    Napredna sportska ishrana, Devi Benardot

17. Mali Princ
    Zanimljivo štivo koje može pomoći odraslima da postanu deca.

Ovo ja čitam po ko zna koji put.

18. Planiram uskoro:
    Zabluda o bogu, Ričard Dokins

Ako voliš izvikivanje parola, navali. Prepun kvaziintelektualne argumentacije. Darvin se prevrće u grobu.

19. Varvarska invazija na Evropu 375-575 / Dzon Bagnel Bjuri
    Ludilo

20. Jeff Lindsay: "Darkly Dreaming Dexter"
    Dobra knjiga, procitao za 2 dana, samo se nekako brzo zavrsi, u zadnjih 5 strana sve se sjuri i to je to. a i ne svidja mi se kraj, nazalost moram da priznam da je u seriji bolje zavrseno (prva sezona)

Sad posto sam poceo da radim ko portir u studenCkom domu, imam vremena da citam, pa sad sledece nosim "Jesenji Most" (Takashi Matsuoka, nastavak romana "Oblak Vrabaca", nesto na fazon filma Poslednji Samuraj), ili po ko zna koji put "Umetnost Ratovanja" od Sun Tzua, ili opet Makijavelijevog "Vladaoca" ili Nikolajevu "Kroz Tamnicki Prozor"... ma sve, samo da ne moram da ucim za septembar :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.