Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Čiča Gorio. Dosadna knjiga ...

2. svi čitaju čiča gorio... el to za lektiru sad?

3. Čiča Gorio. Dosadna knjiga ...

Само прескочи онај опис куће на почетку од десетак страна и биће боље веруј ми.

4. lolololo gorio ka ovi cigar ako me ne nasmija.
    ja evo čitam orlovi rano lete.

5. Lemaja, imam je za lektiru, zato je i čitam inače bih davno odustao :)
    messalina, evo sam prošao to, očekujem sad neka zanimljivija dešavanja .. :)

6. Последњи деспот - Никола Моравчевић
    Ал пре тога прочитати Витез у доба зла

7. Završio šestu mračnu kulu, saću da se bacim na sedmu.

8. Сад скоро прочитао "На Дрини ћуприја", а ускоро почињем и "Ловац у житу", Џ. Селинџера.

9. Ja hoću da uzmem ''Lovac u žitu'' odavno, ali nikako. Sledeći put uzimam sigurno, dobro si me podsetio. :)

10. Ja hoću da uzmem ''Lovac u žitu odavno'', ali nikako. Sledeći put uzimam sigurno, dobro si me podsetio. :)

Драго ми је што могу да стимулишем туђ мозак на читање :)

11. Драго ми је што могу да стимулишем туђ мозак на читање :)

Hvala ti ozbiljno. Evo sad sam i zabeležila, da se ne zaboravi. Ima mesec dana sigurno kako hoću da iznajmim knjigu, još od kad smo radili odlomak na engleskom, i nikako da se setim. Zaboravna sam mnogo. :)

12. Hvala ti ozbiljno.

Ништа :) Него, волим да читам, али немам времена јер спремам пријемни и имам такмичење из историје. Кад буде почео распуст, ударам по читању, ако ме разумеш :)

13. "Srbija između istoka i zapada" Milovan Drecun

14. Meni je bas kul knjiga ''Cica Gorio'', nije dosadna, bre. :)
    Jedina ta mi je bila zanimljiva od lektira u srednjoj :)

15. "Највећи трговац на свету", писао Ог Мандино. Бестселер седамдесет и неке, ако се не варам. Прочитао сам је први пут почетком децембра, сад опет. Баш ми се допада, препоручио бих свима јер свако може да се пронађе тамо.

16. Како угодити мушкарцу, едиција ес енд ем.

17. Trenutno......Pa tenutno ne citam nista.