Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Valdemare decxko , ti si neki narko-psihić :3
"Biografija grupe Led Zeppelin; kada su divovi hodali Zemljom" Mik Vol
Knjiga je prevedena na srpski 2008 godine, a napisana je 2-3 godine prije toga, a ono što bi (nadam se) većinu domaćih čitatelja odbilo već i prije početka uvoda u knjigu je stvar što ju je preveo Dejan Cukić (čitao sam jednu njegovu knjigu, cenzure kolko oćeš), nego, stigao sam do 50-60-70 stranice knjige, vrlo je zanimljiva, puna detalja, činjenica i raznih muzičkih zanimljivosti, i to ne samo onih vezanih za Led Zeppelin.
Ja sam narko-fizić.
Миливоје Јовановић - Монах Калист. Предобра књига, по други пут :)
Joseph Heller - Catch 22
Poslednju mračnu kulu.
Dobra knjiga, ljakse, bolja od filma, koji takodje nije los!
Dobra knjiga, ljakse, daleko bolja od filma!
Ma kakav film! U pravu si sto posto! Ova se knjiga ne može filmovati.
Офтопик, је л' читао неко коцкара од толстојевског, јел ваља курцу?
Џанки, Достојевски је писао "Коцкара". Толстојевски не постоји. И да, Достојевски јебе како пише, тако да немаш бриге.
ЕДИТ: Али мораш да знаш да то није УСЕР МАНУАЛ "како добити на рулету ако је почетни улог сто евра (уштекао сам од ужине)".
Cek cek, ti stvarno mislis da sam ozbiljan napisao Tolstojevski? Auuu
Џанки, узми и прочитај јебену књигу има 100 страна, неће ти курац отпасти
Ček, ček... Ako nisi ozbiljno napisao Tolstojevski, onda zajebavaš kockare,... ili šta?
А шта знам, ја књигу прочитам једном у 2 године, и то на предлог и тако то...
Љаксе, не зајебавам никог само питам јел књига ваља курцу.
Питаш да ауторитети попут Љаксеа и Ремеа дају свој суд о Достојевском? Паметно нема шта.
А ти Змио, а?
Змио који је твој проблем који курац?
X-ray cat, izvini se na vreme ako sve knjige Dostojevskog nisi pročitala bar triput do sada.
Ни ја