Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
A1 je ovo
http://www.youtube.com/watch?v=jCjrLiXyiv8&feature=relmfu
al sa dlanovima ka gore, znači normalan hvat, video ti je A2, a za ovo treće prvi put čujem.
A1,2 i 3 znaci da se vezbe rade bez pauza izmedju.Znaci jedan set su sve tri vezbe.
Ne znam ni ja neki bolji naziv za trecu vezbu,ali evo slike.
http://www.pansport.rs/forum/index.php?action=dlattach;topic=118031.0;attach=240701;image
http://www.pansport.rs/forum/index.php?action=dlattach;topic=118031.0;attach=240721;image
a slika govori vise od reci. Za podlaktice radim jos i "false grip" ali ne danom kad radim ledja,bilo bi to bas previse.
Išao sam jedno mesec dana u teretanu ali iz drkanja sa drugovima, davno beše... nije mi se svidelo sam taj miris znoja gadi mi se i ljudi koji te prilaze i počunu da ti kenjaju kako treba da pravilno vezbaš jedan ti kaže jedno a drugi drugo, čudni su jebio te, više nego iritatni, na neki način i smešni... Kao prvo ne volim da dižem bilo šta i ne treba mi to kad hoću da nabacim mišič samo dobro jedem i sami mi mišići rastu sala skoro da nemam čak i pločice mi se vide a nikad u životu nisam vežbao stomak... Imam dvoljno snage da ponesem trupac od 150 kila i kondiciju da prepešačim 20 km i ako po ceo dan samo ležim, pijem, varim i blejim u komp... Valjda mi brz metabolizam ili tako nešto... ne znam kako će mi biti u starosti pošto baš vodim nezdrav život...
Кул стори бро.
I šta ćemo sad?
Sad on jebe metabolizmom jer može nositi trupce od 150 kila....
Ne mož da pešači 20 kilometara samo onaj ko je bolestan nekako.
Не ложите се, трол је...
Ovako
Treniram karate vec 7 godina.
Sredinom oktobra imam svetsko prvenstvo u Milanu,Italija.
Prijavljen sam za kilazu -55kg,a trenutno imam 3 vise.
Spremam se vec skoro mesec dana individualno,posto treninzi sa klubom su vise bazirani na plivanju,motorici,itd.
Od septembra cu,pored treninga karatea,ici na crossfit 2 puta nedeljno takodje u mom klubu.
Da li mi pored je pored tih treninga potrebno i da sam vezbam kuci,ili ce 4 treninga karatea i 2 krosfita nedeljno biti dovoljno?
Мој ортак са кикбокса је 3 дана пред такмичење имао 2 и по кила више... И скинуо је. Како? Не зна ни он... Тренирај тако као што си замислио, и последњу недељу буквално преживљавај на води и две бонжите дневно, скидаш опуштено. :)
Nadam se da hocu :D
Само последњи дан једи нормално, изгубићеш на снази доста, а и нећеш имати концентрацију.
Pa da,ovako cu biti dosta slab
Do sad,kad god sam bio na granici sa kilazom uglavnom 2 dana pred takmicenje sam manje jeo,i uspevalo je
Лако се то скине, само што није здраво, јер изгубиш само течност.
Svarog nemoj savetovati decka pogresno.Tom strategijom mozes samo da dobijes batina na svetskom prvenstvu.:P Bice ti to dovoljno,crossfit jebe mamu. Mozes i da ubacis jutarnje trcanje oko 45 min 3 puta nedeljno.ALi nemoj da se preforsiras!
Razmisljao sam i o tome,ali da an tracnje idem kada nemam krosfit.Ili da idem svakog dana?
Pa ako na crossfitu trcis ili radis nesto slicno,onda je besmisleno trcati taj dan. Ja ti savetujem da trcis danima kada nemas jake trenigne. 3 puta nedeljno je sasvim dovoljno,slabim tempom po 45 min.Minutazu kazem okvirno,ako istrcis 5 min gore dole,nema veze.
Веруј ми да ће то урадити 90% такмичара на том првенству... :)
Мој ортак са кикбокса је 3 дана пред такмичење имао 2 и по кила више... И скинуо је. Како? Не зна ни он... Тренирај тако као што си замислио, и последњу недељу буквално преживљавај на води и две бонжите дневно, скидаш опуштено. :)
pre 2 sata
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/302/667/e28.png
Причајте ви људи шта хоћете, тако му је најлакше да скине, а плус ако узмеш у обзир чињеницу да има 58 кила тренутно, који ће курац да мршави на 55, има да цркне. Недељу дана не једе ништа, прође мерење, после тога поједе 3 пљескавице и 20 ћевапа, врати тежину, вук сит и овце на броју... :)