Teret@n@

1. Минимум 2 пута мишићна маса.

2. Није минимум, али је као пожељно. Ја сам имао океј резултате и са мање. Није толико битно разрађивати исхрану у ситна цревца, само треба стећи неке навике. Тукао сам кајгане за доручак, 1-2 литре млека дневно и нешто меса ту и тамо и ишло ми је. Са 68 на 79 за 3 месеца.

3. Gde bre da odem da izmerim kolko masti u telu imam?

To je najbolje uraditi u odsjeku za 'medicinu rada i sporta' u lokalnom domu zdravlja (ne znam kako je to u Srbiji podijeljeno, kod nas je tako) ili kod nutricioniste.
    Ipak su ljudi školuvali za to.

EDIT: Mislim, nie najbolje, znaju i ovi treneri, al' tamo moreš sigurno, jebem ga i moje izražavanje...

4. Ma to merenje je samo staneš na vagu i onda ti puste struju kroz telo ko u Brus Lija i samo iskoči na ekranu pa ti onda to odštampa na uskom papiru kao kakvom računu...

5. Ima li kakvijeh novosti?

Mene je drmnula upala sisa, ramena, bicepsa, ma svega, upropastio sam se sinoćke....

6. Ја сам истего десни гуз :)

7. Сјебао сам раме на јебеним базенима, убићу се...

8. Kak' si to uspio, ljebati?

9. Ово што Скочко каже. Како, сунце му жарко?! Ја тренирао пливање 5 година и никад ништа нисам повредио!

10. Jedino da je igr'o lopte, kontam da niko nije toliko smotan da se povrijedi dok pliva xD

11. Ја вазда повриједим раме кад бачам камење, узмем онај пљоснати па га фрљекнем кол'ко иђе могу, ка' сивоња, одма' ме заболи, мајку му јебем.

12. mene deru ledja od plivanja. inace, ugojio sam se, sav sam mekan i punacak. nisam na to mislio kad sam htio par kila da nabacim.

13. Kak' si to uspio, ljebati?

Ја тренирао пливање 5 година и никад ништа нисам повредио!

Ма тренирао сам и ја пливање, није ствар у пливању, пикали ми скок шут, и ја само одједном осетим како ме боли раме кад мрдам. Синоћ сам намазао коњску маст, сад ме мање боли, ал опет кад вртим руку у круг, чује се пуцкетање.

14. Хахахахахаха, пуцкетање :)
    Кад већ причате шта радите и до детаља како и кад, кода нас све то овде интересује и кода нам пуца за оне које не могу да тренирају пар дана, да вам јавим да сутра и прекосутра паузирам! :)

15. DCX

k'o da *

Pitali kokosku: "Posto jaja"?
    -Ko ko'ko da, ko ko'ko da...

:) :) :)

16. Poslednji update trenigna.Ledja:
    OAC 3x3 (asist 20%)
    Gliding pull ups 4x3,3,6
    Flat tuck,front lever pulls 5x5
    Yewkies 4x10

i podlaktice
    A1 Forearm culrs 4x12
    A2 Reverske forearm curls 4x12
    A3 "Axe" curls 4x12

17. Мени ово раме прошло, ваљда ћу моћи сутра на тренинг, гузица ми утрнула од седења кући...

18. i podlaktice
    A1 Forearm culrs 4x12
    A2 Reverske forearm curls 4x12
    A3 "Axe" curls 4x12

Moze li neko da mi prevede ovo, sad smo ozbiljni? Ili video koji ilustrira vezbe?
    Za nedelju dana svecani povratak u teretanu, nadam se da cu kroz koji mesec da vas obradujem nekom mojom slikom ovde, hjo hjo hjo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.