Teret@n@

1. Kuvaš na vodi, dodaš malo maslinovog ulja dok vri da se ne lepi, mada najbolji začin za pirinač je kari, nije skup.

2. Fala, moram probati s karijem na šta liči. :)

3. Ode tunjevina na 200 din, a i dok je bila 150, vise se isplati da covek kupi kilogram pileceg belog/govedjeg ramsteka 650 din, nego tunjevinu za iste pare..

I gde kupujete Ella sir, ima li to u Nis?

I znate li da pravim hranu za pse, koja sadrzi pet vrsta govedjih iznutrica u komadima i ima 100g proteina, sto je 3g/kg za psa od ~30 kg!

4. Ја купујем ону мрвљену, више је волим, али има нека, не знам ко је производи стварно, али је еуро и пет центи...

Држали смо пилиће ове године и имам пилећег бијелог охохо, само не знам како је најљепше, тј најздравије да се спрема?

А баш синоћ прочитах за туњевину да има протеина колико 6 или 16 бјеланаца, како год, много :)

5. Danas nešto odradio noge k'o popišan, k'o i da nisam. Elem, šta ti je inflacija, tunjevinau Maxiju pre 4 godine bila 38 dinara, još bila ukusnija od svih današnjih.

6. Kod nas tunjevina 1.9 konvertibilnih plafon, nije skuplja (nije da ih nema, ala) :D

7. Prevedi to u dinare ili jevreje, slaba mi monetarna geografija. :)

8. Матори, туњевина им ладно кошта мање од једног јевреја... Зато су ови са "оне" стране Дрине Међеди а ми пичкице.. :(

9. Ја пре неких 15-ак дана купио туњевину у Темпу, мало преко 100 динџи 180 грама. Нека Премиа, јес да није Рио Маре ал јестива је.

10. Ja kupim pileće bijelo, košta euroipo... Tu tunjevinu još probao nisam, je li ukusno to?

11. 0.97 eura po kursnoj listi od petka :D

12. Има у Максију за 130 динџи туњевина комади, а за 85-90 имају комадићи мада је та очајна. Ова скупља је добра скроз.

I znate li da pravim hranu za pse, koja sadrzi pet vrsta govedjih iznutrica u komadima i ima 100g proteina, sto je 3g/kg za psa od ~30 kg!

Мој џукац цепа тако нешто слично, 33% чистих протеина има. Остало ваљда нека маст, шта ли. Кад мало више поједе тачно се ујутру види како преко ноћи нарасте.

13. Јесте им све јефтиније ал ваљда и стандард сјебан.

14. Što sam dobar trening odradio auuu .. samo da se pohvalim, ništa više:D

15. Sta mislite, koliko je dobro forsiranje ruku, tipa 4-5 ponavljaja u seriji sa ravnom sipkom pregib u laktu sa 40 kg, potisak sa cela 4-5 ponavljaja sa maksimalnom tezinom, da se peti ponavljaj jedva na gurku podigne, i da su uglavnom treninzi za ruke takvi, sa povremenim presekom superserijama na kablovima - svaki treci trening?

Ciljevi su masa, definicija, tonus, curenje pizdine tecnosti kod zena itd

16. Ја кад сам радио тако са максималним тежинама и кад сам се напреза', обично осјетим болове у жилама или ти тетивама, нпр кад сам радио разбој са додатих 20 кила, убио се тај дан, бољело ме изнад лакта, онај оштри бол и фискало ме...
    Што знам, то је само неко моје искуство :)

17. Juče sam se vratio posle pola sata i nisam mogao odraditi trening grudi i tricepsa. Danas se ošišao, pojeo kilo ribe za sat vremena, otišao u teretanu, odradio izolacione vežbe za grudi, leđa i triceps, skoro dva sata intenzivnog treninga sa dobrim težinama za trenutni nivo utreniranosti. Upravo se vratih, sva mi krv u gornjem delu tela i MNOGO SAM LUD!!!

Možda je to zbog toga što sam se ošišao posle dva meseca.

18. Могуће, ја сам јачи откако сам се ошиша' :)

Ноћас сам спринта' уз брдо мало и мало уз степенице :)

19. Jedva čekam dan kad opet budem mogao povući 200kg iz mrtvog i čučnuti isto toliko!

20. Kada mrtviš svoju težinu, to i nije uspeh?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.