Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Е збиља, мени се појавиле стрије испод оба пазуха, што то мајку му, је ли раме расте или шта?
Mnogo se brzo širiš, tebreks :D
Јебало мајку, брате...
Прије неђе сам ставио неки дезодоранс који је био излапио ваљда или је пун алкохола, појма немам и мене оно запече јебем ли га... После неколико дана случајно погледам, оно ка' ожиљак нешто, реко' мора да је од дезодоранса и искулирам... Кад скоро неђе погледам, оно још стоји и онда сам се сјетио да је то то... Срећа што је испод пазуха јер није она стријица него баш црвена, мајку јој јебем :)
А мислим да је почело и на бицепс да ми се јавља... Што да радим са тим говнетом? :)
Престани да тренираш.
Е јес', како не, сад кад сам се навука'....
Ево гледам, доста људи има проблем са тим, али како читам, помоћи нема једино се надам да ће да изблиједе па мање да се виде.
Ево сад погледах имам са унутрашње стране руку, јебем ли га, ситне су али је грдно то, пу :)
Koliko pizda na temi, to je za neveru!
Смарко, а на буљи имаш ли? Мислим, од чучњева и то. Ај погледај на огледало час. :)
Koliko pizda na temi, to je za neveru!
Јеби се ти мало, одједном видим да имам говна по тијелу, препа' сам се :Д
Море боли ме курац, нека их ту, то је знак да тренирам, коме се не свиђају, нека ми не гледа под пазух и у бицепс, опааааааааа
Не'ам ваљда, мука ми је ић' до огледала.... Мада ипак вјерујем да имам јер нисам никад гледа' :Д
Ja da imam toliko strija (a imam), ja bih oturio jaukat.
Smare to je normalna pojava. Isti je slučaj i kod mene :)
http://www.vesti-online.com/data/images/2010-04-24/55934_vujosevic_f.jpg?ver=1346664532
маса је мама!
Мени чудно то у пм, ка' да су ми се одједном појавиле оно, него ја нисам обраћа' пажњу па зато...
Ево их на унутрашњу страну трицепса и на бицепс... :)
Него јебало мајку нису имале кад да се појаве него сад, а сад нешто баш не напредујем или се то мени чини само, ко ће га знат...
Временом ће да побеле па неће да се примећују много. Немој да купујеш никакве курчеве креме за то, то је само бацање пара. Боље научи да волиш своје стрије.
А окле, какве креме и гомна, нисам тако црка' :)
Ето ми крема чами ту, не једна него двије-три па никад не намазах жуљеве на руке, а не ја да мажем стрије и то више пута, е'о сад ћу :)
Ovo što ti reče Maltoni, izbiljedjeće i slabo će se primjećivat .. Ja imam pri dnu ledja nešto malo, nije da se vide previše, ali dovoljno da me nerviraju .. Ali jebiga, normalna je to pojava:)
Ма мене не нервирају сад уопште, него сам се на трен изнервирао јер сам их први пут видио сад :))
A ljepšte je kad ih nema majku im .. :D
Ne znam samo kako su mi iskočili baš u tom dijelu ledja, tu se valjda nisam raširio .. da svatim da mi iskoče na ramena,biceps, triceps, gornji dio grudi .. tu se odma napreduje i koža se žiri ... Ali sam ja vazda bio mimo naroda:D
Е ако знам...
Боли ме курац, само ми је жа' што ми је $утра одмор и не тренирам :Д
Ja odmaram 4-5 puta nedeljno .. kakva sam ljenčuga:D
Е ја не, н'о ме не могу ишћерат' из гараже... Речем брату да одмарамо и онда га зовем ОЋЕМО ЛИ и он почне да ми се смије и лагано крене и све тако :)
piješ li što?:D