Teret@n@

1. Пијем вино, пиво ме надушује у последње вријеме :)

2. Hahaha ozbiljno te pitam? :D
    Kreatin neki, protein, pumpač, nešto? :D

3. Јок :)
    Проба' сам креатин, али јок :)

4. Meni svi kažu da uzmem, kao da dobijem želju .. i nisu daleko od toga da me nagovore .. :D
    Proba si a, popio si jednu kanticu?:D

5. А окле, какву кантицу црну...
    Не знам, није то ништа страшно као што га представљају ови што не знају... :)
    С тим што не знам баш за ту жељу... Једино што ћеш можда брже напредоват' па ће ти бит' мерак да тренираш... Што знам, углавном ти ништа не може бит' :)

6. A znam da ne može, upoznat sam dosta sa tim, drug iz klupe mi je popio 4-5 kantica i još 15 kila ko zna kakvih pumpača i prahova .. Ali zato jebe kako je gradjen:D
    Ne znam, možda i uzmem taj kreatin .. ili protein neki .. no kurac, protein 70 eura:D

7. Пази, не волим ја да се пумпам тако ако немам снаге ништа, који ће ми то курац... :)
    Рече ми брат баш, а ја тренирам иначе више од њега и мислим да сам јачи бар што се тренинга тиче, да је поша' јуче са другом у теретану и да је дига' лагано 100 кила из бенча, значи да не млатарамо ми за џабе разбој и вратило итд...
    Сад ме потпалио да идем неђе и ја да пробам :)

8. Ja mogu 85, zadovoljan sam sa tim:D
    A radite li vi benč u onu vašu garažu? :D
    Ovaj moj drug diže 110, tako da ima dosta snage on:D

9. Радили смо, сад смо се бачили на такозвану калистенику, тј вјежбе са сопственом тежином, тј ја сам почео да додајем тежину прије неки дан јер ми је мало своја... Разбој, вратило, склекови... Тако те вјежбе :)
    Ја немам појма кол'ко могу, али ћу пробат' неђе, чисто да видим јер никад нисам ни проба', нити сам се натеза' са тим него сам радио ка' чо'ек серије нормално :)

10. Ljepota vama trening .. Ja na vratilo baš malo mogu, a nekad sam moga ... Razboj cepam po 10 iz serije, ne idem preko:D
    Nego bih popio sam zbog toga što mi se grudi ne svidjaju .. ne brate onaj razmak ono fino izmedju njih .. baš ne znam što da radim za to ... a radim razboj, benč, sve živo za grudi radim:D

11. За средишњи дио чини ми се бјеше уски бенч... Mада груди не можеш изоловат' тако ја мислим :)
    Што знам, више не знам ђе ударам, само нешто читам око тренинга и гована, мозак ми блокира од броја вјежби које имам у главу...
    Десило ми се једно вече да сам на разбој радио 15 серија по 10 ка' говече неко, мада нема неке вајде од тога, па сам сад дода' терет и боље је млого...
    Само тренирај, доћ' ће и размак, полако...

12. Е, да и заборавио сам да кажем да могу више згибова нормалних, широких, него оних обрнутог хвата за бицепс... Јер сам ја јелте мимо народа...

13. Haha ista stvar kod mene za zgibove:D
    A muka mi je više, tolko da treniram a da se ništa ne vidi ... Trbušnjaka ni na pomolu, jedam ka konj:D
    Taj uski nisam još radio, ali ako valja, počeću i to .. i ovako imam 7 vježbi za grudi, ne znam dje ću više

14. Trbušnjaka ni na pomolu, jedam ka konj:D

То двоје не иду заједно, јебига :)

Taj uski nisam još radio, ali ako valja, počeću i to .. i ovako imam 7 vježbi za grudi, ne znam dje ću više

Она ти гађа трицепс и мислим тај дио... Немој ми вјероват' рекох ти, али дако неко проговори исто па рече јесам ли у праву :)

15. Znam brate, ali jebiga, ne mogu ja na dijetu nikako:D
    Ajde, nego ljudi koji treniraju ne ostaju do 4 ujutro na komp .. ne ne:D

16. Na 260 strana niko suštinu ne pominje, cccc...

17. Sinak, šta god ti želeo da uradiš sa svojim telom, bilo da je snaga ili hipertrofija, hrana ti je presudna. Do neke mere će mišići (i snaga) rasti na osnovu šoka koji predstavlja anaerobna aktivnost, ali se organizam na to brzo navikne. Posle treba napraviti anabolički ambijent s dosta proteina i odmora ne bi li se organizam doveo u status koji je idealan za rasti mišića/snage. Mnogi to ne shvate i veoma brzo odustanu, a neki posegnu za prečicom, koja predstavlja samo kratkotrajni privid.

18. Jedem ja brate, samo džabe mi .. treniram tri mjeseca, trebalo bi da se vide neki rezultati majku mu .. Dosadilo mi je ovako, počeo sam da preskačem treninge, ubija mi želju to .. zbog toga mi je, da znam da će bit nekih rezultata radio bih ja, ali imam osjećaj da grudi jednostavno neće da mi se razvijaju, kao da bojkutuju ..

19. То што рече провирон.
    Нпр није ти исто да поједеш једну туњевину или један хамбургер.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.