Teret@n@

1. Играх јуче фудбала у балон, растурио сам се од трчања и данас одем на баскет и како па'нем, тј клизнем, стопало ми стоји паралелно на под, а ја доље, не знам како и ништа, заболи ме неких 15 секунди и наставим да играм...
    Дођем кући, једем, изгланцам Рајки стакла од кола, одем на шишање, вратим се и одем код комшије, то све траје неких сат-два времена, кад сам се устајао од комшије, осјетим да ме скочни зглоб боли, тачно иза чукља, тј између њега и ахилове тетиве, а и мало испод, ништа...
    Одем у гаражу, ријешен да тренирам, кад, ипак ме боли мало јаче...
    Брат тренира мало, ја одлучим да не тренирам ноћас, он крене да трчи до школе и у полигон (доље је, ту је била некад огромна рупа) и пита ме оћу ли ја и ја паметан ка' што јесам, реко' да га угријем мало (зглоб) дако батали да ме боли, кренем да трчим под боловима, оно као креће да престане, кад одједном нисам мога' више, кренем назад неких 300м, три пута сам стајао јер нисам могао...
    Сад дођох дома, убија ме како ме боли све му јебем и док не мрдам, и не вршим притисак на њу ме боли........
    Није натечена, бар мени тако не дјелује...
    Пих, изнервира' сам се јер претпостављам да је тетива или тако нешто, а зашто то претпостављам, зато што имам вазда такав проблем, не знам који ми је курац, пао сам на зглоб један од руке, боли ме сто година, други исто тако сто година, тетиве су ми ка' од гована...

2. SmOrko, more biti da se koska nagnječi, ili napukne, to samo može da se zaleči, ali će stalno da boli, znam dosta likova, koji su sebi stavljali ruku u led, držali 5 minuta, 10, i posle toga čuknuli malo na to mesto, da malo napukne kost, da stave gips, da ne idu u školu...To sraste za par dana, ko novo, al kad tako par puta, vidiš da si se grdno zajebo... Zato idi slikaj, šta te košta, džabe da se ne zajebavaš, a tetive ako imaš sjebane, džaba, to slabo da možeš zalečiti...
    Ja imam problema sa tetivama, na nozi, iznad pete ume nekad da boli, al ja Hepathrombin gel namašem, i malo bolje bude...mada ko zna, možda sam i zavisnik od Hepathrombina... :)

3. А брате, сморим се овако кад се повриједим џабе и глупо и још ме боли после сто сати, мајку му јебем, а није да се нисам ''охладио'' прије тога...
    Е не знам који је курац, али сад не могу да идем, а и мука ми да смарам да ме вози било ко до тамо...
    Хахаххаха, навук'о си се, Др Хаусе :))

4. i posle toga čuknuli malo na to mesto, da malo napukne kost, da stave gips, da ne idu u školu...To sraste za par dana, ko novo, al kad tako par puta, vidiš da si se grdno zajebo..

Prvi put čujem da napukla kost zaraste za par dana... :/

5. А брате, сморим се овако кад се повриједим џабе и глупо и још ме боли после сто сати, мајку му јебем, а није да се нисам ''охладио'' прије тога...

Meći obloge, i nadaj se najboljem, šta da ti kažem...

Prvi put čujem da napukla kost zaraste za par dana... :/

Ja ti kažem, nose 7 dana u vrh glave gips, i odu da im skinu...jedino ako stave gips na kost reda radi...Ne garantujem, nisam ja to radio, ali gledao sam svojim očima...

6. Кренуо сам кући склекове да радим, одрадим једно 50 комада током дана, 4-5 серија од по 10-12 комада, не могу више, слаб сам још.
    И морам се похвалити да не дижем више празну шипку на бенчу, већ ставим тегове 2 х 2,5кг.
    ЕДИТ: ово може на неки начин да буде и за трансфер, ал' мени је за хваљење. :)

7. Ne rise da si morao dizati praznu šipku?

Jebemti.... :D

8. Месец дана сам радио са празном, сад сам ставио оптерећење. Радио сам и са 2 х 5кг, ал' ме мало умори, па сам смањио на подношљивију "тежину". лололол. Ма килав сам много, никад нисам био физички активан, па сад морам од самих основа и почетака да крећем.

9. Sine, da uzmeš da cepaš drva malo... pusti ti šipku... (videće te neko sa praznom šipkom smejaće ti se...) Ili idi u podrum, nešto radi, daj bre, ne bih smeo da odem u teretanu da dižem šipku, nema tih para... XD Džabe mesto zauzimaš... :)))

10. Malo te umori? xD

Pa to je valjda i cilj treninga ili sam onda čitav život bio u zabludi....

11. Нема се више ни дрва за цепање. Ал' опет понављам, нов сам, још нисам фино ојачао, немам разлога да ме буде срамота, јбг, морам од нечега почети. :)

12. Није, брате, за трансфер, битно је да си почео и да се трудиш, килажа је само бројка која долази после још и још труда... Само удри :)
    Мрзим кад видим момка од 20 година кад је липсавина и не може један склек урадит', али је најгоре што неће и што он мисли да он то треба да може и да ће то само да дође тако да може и одустане од било чега....
    Кол'ко имаш кила, помфрите? :)

Meći obloge, i nadaj se najboljem, šta da ti kažem...

А ево ме пред компом, не мрдам гомна, дако буде боље :)

13. Скочимише, умори ме јер не могу да извучем 12 понављања у серији, задрхте ми руке код 9-10 понављања и не могу да избацим шипку, па зато радим мање да могу да одрадим како треба.

СМарко, око 80кг, а висина ту негде око 177цм.

14. Само ћерај, немој да одустанеш, наћераћеш ти ту килажу за бенч лако, виђећеш... Удри мало и по разбоју :)

15. Eee sećam se kad sam ja imao 65 kila na 190 i mučio se s 27,5 na benču. Samo treba biti uporan, svi oni koji misle da za dva meseca mogu da se napucaju k'o Švarceneger brzo odustanu.

16. Da se napravi "Hladan krompir dize" sizenje!

"Deadliftujem automobile ispred sebe koji mi smetaju na putu do prodavnice" Hladan krompir

Ps: Snalu na stranu, ako guras sa 2 jafice 9 ponavljaja, neka ti trening izgleda ovako, dok ne ojacas:

- 12x sipka
    - 8-9x sa jaficama od 2.5
    - 4x sa peticama sa strane (40kg) uz prisustvo trenera
    - 5-6x sa jaficama

Umesto da kad te zaboli sisa da smanjujes tezinu, guraj i povecavaj tezinu, do tezine sa kojom mozes da odradis 5-6 ponavljaja.

17. Elem, da podelim svoju bol... Juče, pre klabinga, sam radio noge i imam žestoku upalu gluteusa, te sam imao ozbiljnih problema u đuskanju. Stoga nisam ni jeb'o!

18. Па ко те научи да радиш ноге пред град, јесмо ли се лијепо договорили да се раде бицепси и трицепси и ако ти је мило груди пред град?!
    Брате, немој да нас издајеш...
    Дакле само бицепс пред клабинг, да би се затегла кошуља или мајица, ништа више.... Неће рибе да ти загледају квадрицепс и листове, јеб'о га ти...

19. Do prošle nedelje sam subotom radio samo ruke i eventualno trapez, ali veruješ li ti meni da ne postoji teoretska šansa da subotom uzmeš bučicu, tegove i bilo koju šipku, dakle ne postoji! To su preopterećeni kapaciteti. Inače, pitali mene neki klinci koje vezbe najviše krvi dovode u rađeni mišić i ja tu kapiram da su počeli malo ozbiljno da vežbaju i čitaju, kad oni mene pitali da se malo napumpaju u subotu oko 10 uveče. Jbte...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.