U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Вода је мајка за све :)
Убио сам груди и трицепс, раставио сам се од тренинга до малоприје, требало ми је то....
Толико нам је хардкор теретана, виђели сте слике, да немамо тежине довољно, али смо на тег велики за бенч везали бучице од по 7.5 кила и тако радили :Д
Сад ми се кува јајо, шес' комада и појешћу једну туну приде и тако то...
Није то превише, а?
lolo 6 jaja i tuna id u racku, ja pojedem 5 domacih kacam bas gladan, voda znaci kk
Kako li ti samo uspiješ da izbaciš tekst iz okvira?
Imaš slike teretane?
Појео сам 3 домаћа, три куповна, јебига, нису коке снијеле :))
Андреј, сад ћу наћ' пост, има ође на тему, то није теретана, то је гаража :)
Ево слике
http://zaslike.com/files/mjdkwaeyffnk8srzsa95.jpg
Справа за пропадања и вратило, тег за бенч који има 50 кила, онај мањи тег од 20 чије плоче качимо на овај за бенч, двије бучице по 7.5 кила, једна од 15, и додатак за једну бучицу да је доћера до 15.
http://zaslike.com/files/9f3pd1yzxfj877i93rd.jpg
Бенч клупа која се састоји од даске обмотане селотејпом између којих је сунђер и 4 блока на која стоји.
http://zaslike.com/files/08nbxs3tte4qs2v8gd89.jpg
То су ти тегови
Зими је ту била и весела машина
http://zaslike.com/files/715sjb8gex0tletxmux.jpg
Фали слика, побјегле су са овог сајта смрдљивог...
Углавном отворена је једна читава страна, а ја сам зими тренира' и по снијегу и на -6 и тако даље.....
Кузмане, ја имам око 90 кила, морам да једем :))
Јеботе која рупчага :)
То је гаража бре, није то теретана, само смо поубачали то што нам треба и ето ти мјесто за тренирање :)
Ма реално, тегови и справе су све што вам и треба..само, што нисте мало рашчистили тај крш и лом. :)
едит: Је ли ово на задњој слици казан за печење ракије? :)
Smarko, podseti me na moju teretanu pod orahom kući što sam imao. U ovakvim teretanama se najbolje vežba, šipak saune šaume i te hajteh proviron sega-mege. ;-) Možda bude koristan savet, možda je i glup, al' de: ja sam teg od 70 kila pravio tako što sam na autootpadu našao 2 felne od auta (mislim da je bilo od Fiće) sa gumama za neku bagatela cifru tipa 5 maraka, zavario šipku, i betonom popunio felne. A gume okolo dobro dođu kad ga spuštaš, ne moraš da paziš mnogo.
Није то баш као што изгледа, чистимо редовно, мислим оно кад се сјетимо пометемо и то, али ту стоје апарат за заваривање, сточић, пар столица, фотеља, два мотора од трактора, шаторско крило, велики сто, на њему огромни казан за гњечење грожђа, испод тога неке машине, мотокултиватор итд....
Капираш, то је све на једном мјесту, али нама функционише одлично, тако да смо задовољни :))
Да, казан али на приколицу за ауто је закачен, комшија пече ракију па ту паркира то чудо, кад тренирамо, изведемо га напоље, па га вратимо после :)
Е то сам и ја мислио, само се нисам сјетио да одем на отпад, тражио сам око куће фелне, али нисам нашао двије исте макар, и онда сам одустао, мада је и овај добар, има 70 кила са оне двије плоче које додамо.
Тату слагали неки са посла да ће му дат' плочу једну велику па да ми направи од по 7, 5 и 3 кила плоче да додајем, али га зајебаше, тобош нема материјала и тако остаде... Али дако се снађемо некако да додајемо :)
Прва теретана у којој сам вежбао је било нешто као јавни тоалет са справама..али ту сам се и најбоље направио, истина.
Што већи комфор имаш то те више мрзи да вежбаш.
Danas sam napravio iskorak u svom napredku i fizički i mentalno.
Naime, prvi dan da sam vozio biciklu ove godine, i prvi put sam se u životu popeo uz svoje brdo bez pravljenja pauza. Motivisao sam se sve vreme uspona i jedva je bilo, ali pomeramo granice i u teretani i van nje!
EDIT: Poenta je u tome da ranije nisam bio spreman na taj bol, ali sada sam ga prevazišao.
Каце сетим својих почетака лоло, комедиа. Ево реконструкције, колико могу да се сетим. Ал прво да се разумемо, никад ја нисам био нека сировина и цепанка (сем у једном тренутку лоло), као клинац сам био ситан и никакав, ни сад нисам нешто огроман, имам 180цм и 85-90кг, ал сам увек имао потенцијал за снагу, што се у задњим годинама и реализује :)
Прва љубав су ми били склекови, стално сам се форсирао колико могу из једне серије да урадим, прво пар, па 10, 20, 30, 40, мислим да сам временом догурао до 60.. или 70. Али у почетку кад сам могао свега неколико, имали смо у кући некакву металну шипку, бем га зашта је служила, имала око 7 кила, и са њом сам радио флор прес лоло, тада наравно нисам знао да је то флор прес већ би само лего на патос и пресовао, радио сам неке луде серије, типа 100, 170 понављања лоло.
На тераси сам радио згибове, исто свега неколико сам могао. Трбушњаке би радио с мене па на уштап. То је све било тако око 7, 8 основне. Онда сам почео да лијем тегове од бетона, прво дворучни од 10кг па како сам ојачао онда и један од 50, у шупи сам направио лат машину лоло и ево какав је био мој "програм"
- 3х15 склекова
- 3х15 склекова са неутралним хватом, радио сам их на импровизованим хватаљкама
- бенч (са оним тегом од 50кг) бем га колко серија
- лат машина (тада нисам знао да је то лат машина лололо, није било нета)
- бицепс прегиби са оним од 10кг
А да, пре тога неки другар богаташ купио "теретану", бенч клупу са оним додатцима за ноге и бучицама, и некако је имао само 30кг тегова, нисам могао да пресујем :/ радили смо са мање. После месец, два, три моје рутине у шупи дошо сам код њега и пресовао тих 30кг 30 и нешто пута лолок.
После сам кренуо у теретану.
Хахаххахаха кул! :Д
Ја се сјећам да сам био на море и гледам сви они имају плочице, а ја немам ништа, и онда сам полудио и читави седми разред сам радио трбушњаке и имао сам плочице бре! :)
Онда неђе у осми разред је брат кренуо да прави разбој, и ја му помогнем, направимо га од багрема, дрвени неки и радили смо доста на њега, онако, док се нисмо сморили и док се није разљуљало то гомно, а онда је направио други мало даље, тамо сам поша' и сломио му вратило одма' :))
Ово је неђе давно богоми, 2008 година можда, не сјећам се без да лажем, виђите то змијско тијело :Д
Иначе и данас користим ове исте бучице :)
http://oi46.tinypic.com/2m4dulk.jpg
Ko je rekao da je sport zdrav taj se nikad nije bavio sportom.
jbte ne mogu nađem mericu u ovom proteinu jebeš mi sve, uzeo sam mericu od starog proteina al' tamo je dozer od 50grama a na ovom piše da treba 32grama, moraću iskopam dozer nekako iz ovog
Sve pohvale za teretanu! :)
Realno ko HOCE da trenira dovoljno mu je 2x2 prostora i par stvarcica koje moze sam da napravi ili eventualno kupi, a ne ove "dr. filgud" teretane sto izgledaju ko saloni lepote
A šta fali tim filgud teretanama? Koj kenjate, jbt, ne valja kad ima sprava i kad je čisto, ne valja ka nema sprava i kad je prljavo, ne valja kad ima svjetla, ne valja kad nema.... Teretana je teretana, sprava je sprava, teg je teg.