Teret@n@

1. 'Наш како, држим се онога КО ОЋЕ НАЂЕ НАЧИН, КО НЕЋЕ НАЂЕ ИЗГОВОР, тако да оно... Мени уопште не смета што тренирам у гаражи и што је ту био помет до сад и што ће по сад да ме уништава сунце итд, ја ВОЛИМ и ОЋУ да тренирам...
    Једна мана теретане је што немам довољно тежине да набачим на бучице и на велики тег, па и кад окачим двије још плоче, морам жицом да вежем бучице на велики тег да бих радио нпр бенч или мртво дизање итд...
    Али није ни битно :)
    Друга мана је што не могу друга да наговорим да направимо лат машину, коју бисмо лаганице направили, али ја не могу и нећу у туђу гаражу да бушим рупе итд, да заузимам простор народу, да је то у моју, лако бих ја... :)

Скочко, можда је мислио на оне шминке што иду у теретане и плаћају по 40 еура мјесечно, а дођу тамо и преко курца тренирају само да би рекли да тренирају, знам таквих тону.
    Имам једног што је купио све могуће суплементе, креатин, пумпач такозвани, протеин, амино итд и тип дође у теретану, попије пумпач, крене да тренира 10 минута, смори се и оде са другом у неки локал,$едне, попије протеин и после попије пар сокића и кући...
    И то је тренинг... А вјеруј ми да има доста таквих...
    Ја кад дођем у гаражу ја тренирам, нема зијевања, нема блејања, нема одмора по 10 минута, нема замајавања, ко је ту, нека прича, нека се смије, што год, само ми се одбиј од справе коју тренутно користим, макни ми се док радим од мене и то је то, слободно млатарај до $утра.

2. Loše sam popio kapsulu sa amino kiselinama, kad sam podrignuo prah jebote koja je to gadost. Nešto odvratnije nisam okusio ima 5 godina.

3. Je li bre Marko, pa koliko vas trenira u toj šupi?

4. Стандардно и редовно брат ми од ујака и ја.
    Нестандардно и једном у 5 дана још 3-4 момчића

5. Danas sam prvi put otišao na one šipke na Adi, otkinuh sise. Smare, deder, pokaži kako si radio hjumen fleg, ja probao i nešto neće :D

6. Zato što ako trčiš pre, nećeš moći da prdneš u teretani posle. :) Pre neki dan sam posle basketa svratio odmah u teretanu, odradio jedva dve serije, video da ne ide i odustao.
    Nije idealno ni posle tegova ali je svakako bolje nego pre, a ti vidi pa skrati to malo, bolje pola sata intenzivnog kardia nego sat vremena trčkaranja onako uskurac. :)

Ja sam prvo trčao nekih 20 minuta sa menjanjem intenziteta, i posle radio propadanja, dijamantske, zgibove i nisam osetio taj pad snage...

7. И ја сам игра' термин сат времена и радио сам после тренинг, осјетио сам мааалчице умора само, али сам га одрадио јуначки...

Што се хјумн флега тиче, не знам што да ти кажем... Ја искрено нисам радио трбушњаке, јесам понекад издизао ноге кад се окачим на вратило, јесам их издизао и кад сам радио разбој, а и кад лежим на кревет па ми досадно, али нисам нешто од тога постигао...
    За њу су ти потребни трбушни јаки, рамена и подлактица која је навикла на јак стрес...

Кад сам једно вече вјежбао то чудо неких сат времена експоненцијално сам напредовао, међутим после 2 дана су ме трбушњаци са стране и подлактице убијали :)

Ево на мадбарз.ком имају као ову рутину

http://www.madbarz.com/components/com_rsmediagallery/assets/gallery/892x500/b90e7198498d95ce97885accdb3160da.jpg

али су ови апсолутни згибови беспотребни, бар ја тако мислим...

У то вријеме сам се убијао на вратило, разбој, склекови, али баш убијао... :)
    од скоро сам почео другачији тренинг са теговима :)

Али пази, само вјежбај то онако с времена на вријеме и постић' ћеш резултате... Кад си уморан, нећеш моћ' ни стотинку да останеш, а кад си расположен и одморан моћ' ћеш доста :)

8. Jel imate neki predlog da mi date kako da radim uske sklekove? Na treninzima stalno radili široke i meni to prešlo u naviku. Nisam brojao koliko mogu širokih ali ono 100% mogu preko 20.
    Kada krenem da radim uske ko po navici krenem da širim laktove jebo me pas....

9. Само их држи уз тијело, нема ту неке науке и сконцентриши се на покрет и на то да ти покрет буде усклађен и у истом ритму и онда нећеш имат' проблема.

10. Neko vreme sam radio da stanem pored zida, al mi sad stoji orman pa ne mogu. :D

11. Не могу сад да пробам јер ме убија длан како боли, па се не могу спуштит' на патос, пробај да повучеш рамена назад скроз, то би требало да ти онемогући то помјерање :)

12. Људи, што може бит' ово

http://oi48.tinypic.com/241tlrr.jpg

Тачно ту ђе сам заокружио имам бол и то повремено јак, кад дирам исто ме боли доста, некако чудан бол.
    Кад додирујем ама и милиметар поред, ништа ме не боли, али кад такнем то мјесташце, сами ћошак шаке, баш боли...

Сјећам се да ме ђевојка ударила ногом, али она је толико јака да ме не би забољело ни да ми је рука ка' љуска од јајета...
    Не сјећам се да сам нешто погрешно урадио на тренинг итд... Нисам ноћас мога' да радим пропадања, тачно ка' да ме сасјече, једва сам се некако сналазио да стојим на шаке, да их косим итд. :/

Е да, пожељела ми је жена за рођендан ''да ми порасту мишићи, да претекнем Пуџиановског, да обарамо руке, преврћемо оне гуме и камионе и тако то'' :Д

13. Cek, ovo sve se radi da bi se ojacao za fleg, pa na kraju svake serije probas?

Meni ne ide u vugla kako to da ne mogu da radim klasicne trbusnjake, a imam sikspek solidan. Da nije mozda do ledjnih misica, konkretno donji? Koje vezbe za to cepati

14. Mene tako nekad boli zglob kad preteram sa težinama, mišić vuče, ali ovi prvi ne toliko.

15. Сјећам се да ме ђевојка ударила ногом, али она је толико јака да ме не би забољело ни да ми је рука ка' љуска од јајета...

E ja tipujem da je upravo ovo.
    Jak si ti ali često i ne znamo koliko su nam ti zglobovi slabi. Pogotovo što se dosta troše u radu a ne održavaju se.

16. Marvellous, па отприлике ово урадиш пар тренинга да ојачаш мало :)
    Не знам за трбушњаке, за њих сам дибидус отписан :))

Mene tako nekad boli zglob kad preteram sa težinama, mišić vuče, ali ovi prvi ne toliko.

E ja tipujem da je upravo ovo.
    Jak si ti ali često i ne znamo koliko su nam ti zglobovi slabi. Pogotovo što se dosta troše u radu a ne održavaju se.

Постаје неподношљиво, ево сам се пробудио сад од бола, а лега' сам у 4 скоро...
    Али ово није зглоб, како се мени чини, него сама ивица шаке...
    Не знам који је курац, али је постално намртво болно и то чудан бол, као да сам набио чекићем, стукао оно...

17. Ma tu nema šta opasno da ti bude. Neki nerv si možda pričepio kad te je zvekete a to će proći za dan-dva. Probaj da izmasiraš.

18. мене фрустрира то у пм :))
    ево не куцам лијеви шифт јер би ме бољело :)
    не могу да измасирам јер на додир највише боли јебем ли га, али дако се умири макар мало јер бих полудио кад би ме овако бољело

19. Probaj da istiskaš. Budi muško!:P

20. Meni ne ide u vugla kako to da ne mogu da radim klasicne trbusnjake, a imam sikspek solidan. Da nije mozda do ledjnih misica, konkretno donji? Koje vezbe za to cepati

Sikspek je samo nedostatak masnih naslaga u predelu stomaka i nije skoro u nikakvoj korelaciji sa snagom trbušnih mišića. Ergo, manje masti -> bolji sikspek, jači trbušnjaci -> skoro ništa vizuelno.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.