Teret@n@

1. jes ovo ti kobe? lo

2. Nisam ja, sjedim sa ovim likom .. :D

3. Предложите ми шта да једем после трчања, то јест шпринтева. Може ли плазма нпр.? Трчим 5 кругова да се загријем и 7 шпринтева на 100м

4. Ka' после тренинга... Доста протеина и ух да има, трчање, тј кардио те троши доста...

Одрадих добар тренинг и долазим кући, кад на столу стоји пилеће бијело и пиринач, која нирвана ♥Рајка♥

5. awww mitza Rajka <3 već je volem

6. видите животињз бем га уста, гле рамени појас, трапез, леђа ју ју
    http://www.youtube.com/watch?v=zuShGEMGQm4

7. Nešto slično ovome sam radio s drugarom pre možda 4 godine. Nakon treninga, sećam se, sapletali smo se oko Studenjaka i nakon pola sata stigli do busa. U jednom navratu mi je veoma malo falilo da bacim peglu.
    http://www.youtube.com/watch?v=QkGqucO_No0

8. Овако ја падам по дворишту код комшије :Д

9. СМарко
    Овако ја падам по дворишту код комшије :Д

Obdaren neki komšija, a? :D

10. Хаххахаха да, курат :Д

Среће ми, узмем бучице и радим искорак по њиховој траци бетонској и почнем да падам кад завршим серије од муке, овај најмлађи гледа и виче ЕО ГЛЕДАЈТЕ ГА, ОВО НИЂЕ У СВИЈЕТ НИСТЕ МОГЛИ И НЕЋЕТЕ ВИЂЕТ :Д

11. pička izdefinisana lolo

12. Od ponedeljka krećem sa 5-3-1, danas se ceo dan cimam išo do teretane da izmerim max svih liftova pa onda čito, piso, pravio tabelu... Jedva čekam da krenem i da vidim kako će ići, probaću jedno 3-4 meseca pa ću videti da li mogu da odradim nešto u PL-u... Nemam iskustva neki saveti? Napredniji programi za posle ovog?

13. Мало је то времена, дај му бар годину дана. Ја сам га кроз време модификовао и прлагодио мало, али суштина је ту. Шта радиш као асистент режим, БББ, триумвират, боди вејт?

14. Arlovski, probaj posle s GVT.

15. Trcao sam pola sata, pa tri zgiba na vratilo, pa 25 trbusnjaka, pa 10 sklekova, pa sve to opet -1 zgib jebiga.

Onda sam dignuo deset gvozdja, pa spustio. Onda sam uzeo snajderski metar pa mjerio obime. Pa sam otisao ugrad. I odlicno se osjecam, zato i treniram.

16. Кунем ти се 4 пичке више су те погледале ради тог тренинга.

17. Poša Podgoričanin do Budve na kupanje. I onako nabildovan pozira po plaži, zateže ruke, zauzima neke neobične položaje dako bi mu se bolje ucrtali mišići.
    Ne prođe dugo eto ga u priču sa nekom đevojkom i malo po malo povataše se u vodu.
    Zapeo Podgoričanin ka lud da joj ga stavi, a mala ne popušta.

-Ne mogu ja to tako, veli mu ona, treba neka hemija da proradi u meni ako me razumiješ.

- Viđe ove, ada kako te ne razumijem, no mi reči kako te radi Winstrol eto mi ga u kola, pa da ti ga odma donesem.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.