Teret@n@

1. Jeste, Mare, dižem 530 kila iz benDŽa!

EDIT: Imao sam neki kao plan da do juna probam da dođem do 220, 140, 190, ali sam definitivno daleko od toga.

2. И ја! :)

https://www.proteini.si/me/proteini-surutka/nutrend-whey-core-100-2250g/

ваља ли бре овај курац што, питах вас?
    Је ли проба' неко?

3. Ako ti ga neko poklanja, uzmi. Ako si uštekao neku kintu, verujem da ima i boljih solucija.

4. Jel moguće da nema dozera u Dymatize Elite Wheyu 930g? 5-6 kašičica je otprilike ta mera, pošto je doza 32 grama valjda, a kontam da mi za korišćenje odmah posle treninga ne treba više od toga.

5. skupi još iljadu i 300 i kupi 3.5 kile veja

6. E jebaga, već kupio, a dozera nigde, kopao po kanti, a para se nema.
    EDIT: Po kanti Wheya, da ne pomisli narod svašta.

7. ma ne rekoh tebi, rekoh maretu, nesam video tvoj koment, ovaj nema ni u mom od 2.3 elite wheyu dozera, jesu debili majke im ga nabijem, uzeo sam od druga, ali da 30 grama ti je ok mera, ja sam uzimao 2'3 puta dnevno kako kad, ostalo mi manje od kila sad.

8. Haha, okej, zajebah se ja :D

9. А ђе да ми поклања неко говно узео бих, не бих пита', него виђех нека акција ово- оно :)

Уштекао сам нешто као и планирам да узмем нека гомна...
    Мислим да ће ићи у правцу
    Веј
    Монохидрат
    НО
    БЦАА

или ће ићи без веја па да се увучем Рајки у дупе да купи тону пилећег и туњевине и ослића... :)
    Мада до сад нисам проба' веј, не знам како дјелује, али знам да је он основа свему, али ја не бих био ја кад бих иша' по правилима :)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/259925_456889181044756_1807179305_n.jpg

али у једној дози од 25 грама има 19.9 гр протеина

а са овим смо већ упознати
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/484687_434230513310623_1256429892_n.jpg

али и цијена му говори :)

10. Da se upišem i ja u temu :)
    U teretanu sam prvi put ušao pre skoro tri godine jula 2010. godine, rekao bih mlad, glup i slab da imam talenta za pisanje pesama.
    Prve godine skoro da nisam ni išao u teretanu, a i kad sam išao kao da nisam ni trenirao. Te 2011. nisam se ugojio ni kilogram, mada sam porastao neka 3-4 cm.
    Druge godine, odnosno od semptembra 2011. do juna 2012. sam po prvi put u teretani napredovao. I to sam udarnički radio, ojačan znanjem iz nekih knjiga i članaka o bodi bildingu. Opet sam imao probleme sa redovnošću u teretani, ali sam se te godine ugojio dobrih 10ak kila.
    Sve je to otišlo u kurac kada me je leta 2012. mrzelo da jedem i da treniram. 3 meseca sam živeo na jogurtu i smršao sam 10 kilograma. U septembru kada sam krenuo ponovo na treninge osećao sam se tako slabo i jadno da sam imao ozbiljne probleme sa motivisanošću.
    Ali nisam posustao. Iako zbog bolesti u januaru nisam mogao da treniram, od septembra do sad sam se ugojio 20 kilograma, i iako bi neko mogao reći da sam i dalje mršav sa svega 80 kilograma na visinu od 185cm, ja nikad nisam bio bliži svom idealu.
    Otprilike sam ovakav:
    http://cdn.stronglifts.com/wp-content/uploads/brad-pitt-fight-club.jpg
    A hteo bih da budem kakav je Bred u Troji. Odnosno da izgledam standardno onako kako ću da izgledam nakon treninga kada mi standardan izgled bude bio kao sad nakon treninga.

Šta da radim da razrešim problem isklizavanja tega kada radim mrtvo?

EDIT: Nisam lep kao Bred Pit.

11. Ja sigurno nisam mislio vrat da vežbam.

12. Pa nisam mislio, jebem li ga što.

13. Џаба ти све кад ниси лијеп ка' он.
    Ја сам љепши, зато и тренирам

14. Шта мислите, колики ће хендикеп бити ако паузирам недељу дана крајем јуна, и две недеље крајем јула?

15. Šta da radim da razrešim problem isklizavanja tega kada radim mrtvo?

Kupi gurtne. Kakav ti je hvat?

16. Шта мислите, колики ће хендикеп бити ако паузирам недељу дана крајем јуна, и две недеље крајем јула?

Па нећеш се нагрдит', није то превише, не брини, али ради оно неке склекове варијације све, чучњеве и тако то што можеш, чисто да ти не атрофирају потпуно мишићи и немаш фрке... а толико ћеш имат' времена вала :)

17. zašto nisi okačio svoju sliku već si okačio sliku bred pita i reko ovaki sam xD
    Pa dobro ta kilaža je ok na tvoju visinu,ja bi volo još nekih minimum 10 a maksimum 20 i presrećan, inače sad imam 83

18. Фала Смаре :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.