Teret@n@

1. Не ладзуме се у плотеин, неискусан, ваља ли што овај куртон?

https://www.proteini.si/me/proteini-surutka/nutrend-whey-core-100-2250g/

видим да има и 5 грама бцаа
    видим да има 23 грама бјеланчевина у 30 грама

30% изолата 70% концентрата

Је л' вреди тај курац

2. Hvala murbi! Pa SMarko kad spavas ti lolo?

3. Па скоро никад :)

4. Ko od vas radi ful bodi?

5. Evo ja baš danas krenuo full body.

6. E, da, ne radite Lakijev ful bodi, ako nećete da se izdefinišete i izgubite želju za treningom.

7. Ja radim ful bodi ali bez tegova, bodi vejt vjezbe. Pa SMarko oces se pretrenirati tim tempom?

8. Нисам рекао да је лако лоло. Мада мене је спржило што сам убацивао кечеве на неким тренинзима, ако се ради како пише нема проблема.

9. E jebi ga, ja baš onaj Lakijev počeo. Znači da prestajem? lolo

10. Ne idem u teretanu, ali dižem bučke kod kuće.

11. Pa SMarko oces se pretrenirati tim tempom?

Јок, ја ионако кризирам кад ми је дан одмора, нпр данас... Не знам што ћу од себе :)

12. Чисто мало да се похвалим, 75 килића из бенча, 7 понављања... :)

13. Ja sutra hteo ful bodi da krenem. Utorkom, četvrtok i petkom ful bodi, a ponedeljkom i sredom kardio. Samo treba da nađem plan.

14. Počeću (barem ću probati) od ove nedelje da svaku partiju radim jednom nedeljno. Dakle: grudi, ruke, noge, ramena, leđa. Pauzirao bih četvrtkom i nedeljom, a trapez i list bih ubacio kao dopunu u neki od treninga. Do sad sam noge i leđa radio na jednom treningu, a u kombinaciji grubi + biceps i ramena + triceps, ali mi je to veoma teško. Oduži se trening a posle nisam ni za šta. A i valjalo bi malo da ruke radim na posebnom treningu. Odustao sam od povratka snage, pošto pušim i slabo jedem, tako da nema šanse da doguram ni do 530kg u totalu.

15. Ja sutra hteo ful bodi da krenem. Utorkom, četvrtok i petkom ful bodi, a ponedeljkom i sredom kardio. Samo treba da nađem plan.

А ш'о не пон-сри-пет а кардио уто-чет ? :)

Odustao sam od povratka snage, pošto pušim i slabo jedem, tako da nema šanse da doguram ni do 530kg u totalu.

Чега 530 кила? :)

16. Чега 530 кила? :)

Benč + mrtvo + čučanj pretpostavljam.

17. Zato što idem u školu u 15 do 2, a zbog nekog retardiranog rasporeda teretanu otvaraju ponedeljkom i sredom u 12, pa prepodne napolju odradim kardio...

18. Претпоставих и ја то, али реко' да питам, ш'о знам :)

19. Ma kreteni, serem im se u teretanu al' kad je najbliža...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.