Teret@n@

1. Kuzmane, jesi lud jeb'o te ćaćin ćaća. :D Ti i ne trebaš da jedeš 5 puta dnevno, nego kontra: dva-tri puta ali da se napucaš k'o zmaj pa da se nataloži. Poželjno jedi obavezno pred spavanje neke pice, bureke i grickalice i zali sve to pivom ili kolom, meni je "pomoglo" da se kvalitetno utovim. Ima nas debelih koliko hoćeš, puni smo skila bar po tom pitanju, definicija je ionako za pičke. :D

2. luks, to je za nabacivanje sala, u tome smo iskusni mi inzinjeri :)

on bi teo misice, a za to se krka meso, ili ako oces da ne umres mlad od holesterola, uzmi neke one proteine od mleka il tako nesto, to nije strasno ako se ne uzivis pa preteras.

3. Pobiće vas Proviron kad vidi savete. :D

4. Ма можеш и 14 пута недељено да имаш "тренинге", када видим како неки одраде "тренинг" срачунам како сам ја бољи одрадио протежући се на столици. Не кажем да ти тако радиш, него да број тренинга није мерило.

5. hehe luks ma ja se ne bih ugojio i da to jedem pred spavanje, možda bih malo sala dobio al ništa strašno, taki sam teško dobijam bilo kakvu vrstu kilaže bilo mišićne ili mase obične
    ma recimo da radim po 4 do 5 vežbi za jednu mišićnu grupu(grudi) radim uglavnom 3 serije sve sem prve vežbe gde radim 4 serije, pauze su mi 1 do 2 minuta, gledam dosta kako se rade vežbe pravilno na yt i trudim se da poštujem taj neki princip, kilaže biram tako da mi maksimum pravilnih 10 ponavljanja po seriji bude, ne verujem da radim loše vežbe, sa obzirom da skoro uvek dobijem upalu mišića i to dobru

6. Aj organizujemo Vukajlija PL takmičenje?
    Kačimo snimke bp, dl, i sq i računamo zbiran iznos kao krajnji. Takmičimo se u dve kategorije <90, >90.
    Da vidimo kolko ste jaki dechko! Za?

7. Da bude kategorija <=80 i >80

8. Proviron je dobio moždani.

9. Kuzmane, čitam ove tvoje postove i moram priznati da sam došao do jedne sveobuhvatne konkluzije o kojoj se može raspravljati: ti si pička. Nemoj shvatiti to kao vređanje, već je tvoj set osnovnih karakternih osobina pičkast. Ok, postoji opravdanje, muško si dete, još i najmlađe, tako da ti se prašta. Nastavljaš familijarnu lozu, tako da je razumljivo zašto si razmažen.

Elem, nije bitno kako si postao tako nežan dečačić, cilj je da se iskobeljaš iz toga. Prvo i prvo, te fensi-zvezde-granda majice bacaj. Jedna boja, uglavnom tamnija nijansa neka dominira. Drugo: plazma, napolitanke i čips potpuno zaboravi. Moraš i malo poraditi na eksternom mačoizmu, tipa pusti bradu ili nešto slično. Dalje, nemoj ubeđivati sebe da nisi pička, reci sebi da jesi, ali se bori da ne budeš pička. Svi smo to prošli. I na kraju, jedi jebeno meso!

10. hahahahahahaha umro sam čitajući ovo e, jedem meso kad imam jebiga nemam svaki dan i pička sam jebiga, prihvatam to pošto si ti dao dijagnozu!
    Ovo mi je jedina roze majica i morao sam ovde da je postavim kako drukčije da zbarim pičku na vukajliji!!!????
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/600985_170536319744320_1632017166_n.jpg

11. Iako prehlađen, odradio sam odličan trening grudi i nakon toga 300g belog i pirinač. Sad se kljukam Aspirinima da prođe prehlada.

12. Ја сам радио џампинг, озноиа се, попиа креатин, јео, истушира, и сад сам миран. Сутра фб доњи део.

13. Ostali Kuzmani radili vežbe sa sajlama i pili čokoladno mleeeeeeeekoooooooooooo...

14. radio grudi i triceps, popio vej, sad ću da večeram još jednom gledam seriju i na spavanje.
    Imam jedno pitanje, jako volim da idem na stazu i da vežbam zgibove propadanja sklekove trebušnjake itd, zato 2 puta sedmično to radim i sklapam da radim 2 mišićne grupe u jednom danu kao danas, ali osećam mnogo bolje upale kada radim na primer jedan dan samo grudi, drugi dan samo leđa. treći samo triceps tj samo jedan dan jedna grupa mišića, ali onda nemam vremena da vežbam na stazi, tj ostaje mi 1 dan nedelja al taj dan bih pauzirao, da li upale imaju veliku važnost i da li mogu da napredujem ako nemam upale mišića?

15. Ја данас цепо дрва. Богами леп фул боди.

16. Upale nisu indikator da li je trening odrađen dobro ili ne.

17. Mlatoni, ipak ima nekakve veze. Ako ti posle treninga imaš osećaj kao da ga nisi uradio, nešto definitivno ne štima.

18. za šta su onda indikator?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.