Teret@n@

1. ma imam ja osećaj da sam ga odradio, nabreknem sav, veći sam dosta vizuelno, ali ne dobijam upale kao kad radim drugačiji trening, obično me uhvati upala posle dan dva kada naprežem mišić osetim to, ne jaka kao prva upala koju dobiješ ali upala.

2. Какав ли је овај мексички роштиљ што има у УСА, чиполе бурито и варијације, амери билдери и лифтери га дижу у небеса. А што је фазон монголски роштиљ ресторан, уђеш, изабереш сам месо које оћеш и колко оћеш, овај ти га спреми - трпај!

http://y2u.be/ziwZaRpZPpY

3. Elem, nije bitno kako si postao tako nežan dečačić, cilj je da se iskobeljaš iz toga. Prvo i prvo, te fensi-zvezde-granda majice bacaj. Jedna boja, uglavnom tamnija nijansa neka dominira. Drugo: plazma, napolitanke i čips potpuno zaboravi. Moraš i malo poraditi na eksternom mačoizmu, tipa pusti bradu ili nešto slično. Dalje, nemoj ubeđivati sebe da nisi pička, reci sebi da jesi, ali se bori da ne budeš pička. Svi smo to prošli. I na kraju, jedi jebeno meso!

Како се пресмијах :Д
    Ово за мајице је објаснило у пм :)

Ја данас онемогућен да тренирам, умро ми комшија, сјутра идем код друга једног да тренирам, да опет не бих био онемогућен, а онда губим дан одмора да би се надокнадило пропуштено :)

4. Kakva empatija Smarko, aman mu nisi majku opsovao što je umro i tako te onemogućio da treniraš.

5. U Zvezdara teatru je bio do jaja doručak dok sam živeo u Beogradu, ne znam je l' još to ima, mada verovatno ima. 300 dinara švedski sto. Ima testenina, salate, neke pečurke, budu i pohovani bataci, može se čovek najesti dobro. Nema šnicli, ali je više nego prihvatljivo.

6. Бијах код друга, одрадих леђа фино, није лоше, није... $утра груди, има да их сагорим...
    А најљепше нешто, долазим дома, морах поћ' до друга и оставих Рајки да ми скува пиринач, кад се враћам, а оно ме чека кокошка читава и пиринач, ах јоооој земљо, опустошио сам прса кокошки, чак ми је и остало мало, то за после :)

EDIT:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/261974_4310296109269_408983755_n.jpg
    ILS
    Acronym for Inflated Lat Syndrome.
    ILS is a primal threat/mating display observed in the human male. The ILS display involves the male human holding out it’s arms away from it’s body at approximately a 20-40 degree angle and then walking with a slow deliberate gait inorder to look more imposing to other humans. The posture is used primarily as a form of non-verbal communication such as a mating display to attract or impress females or as a defense or dominance posture to appear larger to a threat or to intimidate rival males.

7. Хаххахахахха али проценти су објаснили :)

8. Урадих груди, љепота сад...
    Сад спремање бијелог лагано, тј што брже :))

Него заборавих вам рећ... Јуче кад сам тренира' леђа овамо код друга радих на лат машини... Могу вам рећ да ме уништило, осјећам фину упалу, ето доказа да се морају мијешат' вјежбе и радит' разноврсно... Џаба тренирам ево годину дана константно, радим вратило, веслање у претклону, једноручно веслање итд, све џаба, одрадих на лат и ето што се деси :)

9. Сад спремање бијелог лагано, тј што брже

Zašto što brže?
    Čemu?

Opusti se, poslije treninga lagano se istuširaj, dopusti toj krvi da se malo vrati u želudac, da se to može variti kako treba.

Zato pojedine suplemente treba uzimati ODMAH nakon treninga jer je krv u mišiću i oni lakše odu u mišić.

Hranu ne treba jer se hrana ne vari tako brzo zato ti treba želudac ispunjen krvlju.

10. Ма млатим, гладан сам па зато :))
    Нема се за веј, јебем ли га... Али дако буде нешто да се среди на црно :)

11. Utalite se, jebaga...

12. Има ли што горе н'о једно 4,5 сати после тренинга, кад се погледам, тј пипнем, смркне ми се :Д

13. Имам пар слика да подијелим са вама....
    Дакле, прво и основно, овсене се отварају искључиво овако

http://www.zaslike.com/files/4x6plml4q6w840xd2v2.jpg

Онда, стигле су ми бучице, ево како изгледају, ћале направио, тј малтретирао људе да ми направе, и могу рећ' да сам презадовољан.

http://www.zaslike.com/files/tqbe2a08cuagft368tv9.jpg

Јер имају по 30 кила, а за 60 кила тегова би ми требало 120 еура или више.

http://www.zaslike.com/files/0mtntxn3rxcnqmf9go.jpg

Данас ми очајнички треба одмор јер ме боле и груди и леђа, али не могу да одолим, морам одрадит' тренинг за руке, да их испробам :)

14. E da je meni volje, ko u Smarka...

15. Zamal da ostanem bez glave. Ovo mi 5/3/1 nedelja i danas radim čučanj.
    Jeo ječam i konjetinu, pucam od snage. Petica leti, trojku isto vučem laganini i dolazi kec gde trebam da izguram maksimum ponavljanja.
    Prvo ide, drugo, treće, četvrto izbacujem i već lipsao razmišljam dal da se spuštam u peto rek'o ajde ionako mi je sledeća nedelja relax.
    Krenem ja fino ide, spustim se i odjednom "bam" u trenu izgubih koncetraciju u sekundi mi prošlo iljadu misli od pucanja kaiša do kile. Zapravo mi je pukao šorc. Jedva sam se iskontrolisao i izvukao lift. Baš mi je bilo opasno po glavu. Sad me izlajkujte da se opasuljim. loloo

16. У Смаркили може добар бенч бучицама да се одради, једноручно веслање.
    Андреј, зато ја радим чучањ гологуз, у почетку ми је било мало непријатно ал се навикне човек.

17. Mogu da zamislim kako si se obradova SMarkane. :D Stvarno su ih pro odradili.

Jeo ječam

U čemu, tj. kako ga spremaš?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.