Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ma 60 kila ima i 160 cm, juče krenuo u srednju.
Vi trebate jesti što više mesa i kvalitetnih UH. Bez brojanja kalorija, jer ako neko ima 190+cm i -70kg, onda se definitivno NE treba plašiti od viška kalorija. Dakle, ako hoćete dobiti koji kvalitetan kilogram, samo jedite. Ja sam svojevremeno tamanio tipa 700g belog ili crvenog mesa, 5-6 tunjevina, 5 celih i još nekoliko belanaca, pola kilograma pirinča, malo badema i posni sir, pa sad vidite. Jes' da sam posle završio na skoro 120kg, ali kapirate suštinu. :)
P.S. Svaki Kuzmanov post duži od dva reda slobodno preskočite... čak bi to bilo i pohvalno.
Дај не спрдај се, Кузмане среће ти, ако овај има 190, ја имам 210...
Немам 90 и нешто, имам 85 на 185-6, не изгледам ка' он, тј богу фала што не изгледам јер не волим овакав геј изглед.
Прије ће бит' да има ово што Арловски каже..
И мога' би мало да поведе рачуна нпр о грудима, да му не буду овако равне ка' палачинка у односу на руке.
Сад би неко река' да сам љубоморан, али оно, далеко било да сам љубоморан на нешто што ми се не свиђа, поштујем ја и ове што користе хемију, такмичаре, велики је труд и новац у то уложен, али за ово ти не треба ни велики труд ни новац, а камо ли хемија.
Добро, нису се мишићи сами створили, радио је доста, али не колико ти кажеш и претпостављаш, много је далеко од тога.
haha oke ako ne voliš ovakav izgled, ne znam zašto je gej izgled ako izgledaš dobro al aje.
elem ako ima 70-80 kila ko što rečete što čisto sumnjam onda ne treba toliki trud, al' ako ima preko 90 onda već treba, a da su mu grudi palačinke lolz
džanks ne bih ti preporučio da jedeš ovolko ko provi, ne moš da sagoriš ti u startu sve to kad si početnik, završićeš ko provi sa 30% masti u sebi
Зато што и поред тога што има издефинисане мишиће изгледа мршаво, а то није поента бар мени.
Треба за 90 кила мишића труд и те какав, не кажем ја, али за ово што овај има не треба хемија стопроцентно.
Па груди су му као палачинке, што је ту смијешно, реално мале су и несразмјерне са рукама и бачи поглед на његов десни бицепс, неђе при средини, унутрашња страна, исјечено, искривљено итд, тако да можда је и напумпа' трицепсе, ко ће га знат'.
jbga malo mu zaostaje sisa, ali je i dalje dobra, i biceps mu je manji od tricepsa jebiga niko nema sve srazmerno na telu, ne verujem ni da ti imaš ni bilo ko.
možemo kenjati šta oćemo lik izgleda dosta bolje od svih nas na temi.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201004/20653/medium_medium___________.jpg
Шта фали овом, атлета, манекен, модел, можда живи од тога лоло.
Dobra mu je kostitucija
А можда је трицепс надувао мало фотошопом, а, што мислите? :)
možemo kenjati šta oćemo lik izgleda dosta bolje od svih nas na temi.
Мени је само лист мален, ш'о ћу му :)
Ma jescu kao stoka jelte, i naravno basket svakog dana, vezbice neke, i tako...dok ne povecam kilazu...
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/10379_4499577682303_989370955_n.jpg
Dznanki je znam da li troluješ al neš ti ništa dobiti ako igraš basket svaki dan i radiš neke vežbice. Jedeš i odradiš kratku al izuzetno intenzivnu treningčinu i onda ćeš tek krenuti sa mrtve tačke.
Sa basketom bi samo izgubio.
Ovaj skakavac na slici nema više od 70 kila dajeberakraka.
basket za masu sine.
Ако играш тешког центра је за масу, а ако играш плеја, то ти је за дефиницију.
... a ako igras krilnog centra onda ti je za masu i definiciju, lolo
ako si šuter to ti je za triceps i podlakticu
Nemoj da pljujete sliku
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201004/20653/medium_medium___________.jpg pola vas bi oralno zadovoljavalo crnce da ovako izgleda.
Kuzman nije pola nas!
Ja bih iskreno vol'o da sam ovako izdefinisan, pa nisam Arlo, ja pripadam polovini koja ne bi zadovoljavala crnce.