Teret@n@

1. ali odgovarati na pitanje tipa "Da li mi je skraćen triceps" je blam.

http://3.bp.blogspot.com/_PLz2aDlAi1w/S22hN1CQqkI/AAAAAAAAAGc/uxcUwKdKa64/s400/bambi.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/_PLz2aDlAi1w/S22hN1CQqkI/AAAAAAAAAGc/uxcUwKdKa64/s400/bambi.jpg
    Најбоље кеву да питам. Имао сам трип, тражио сам мишљење, добио сам и савет, не видим ништа лоше у томе.

2. Ma provija treba samo izbegavati na ovoj temi uz mogućnost blagog osmeha na njegove postove, jer su puni mudrih saveta pogotovo što se svaki njegov post svodi na to da neko postavlja glupa pitanja, ko što reče jedan pametan čika ne postoje glupa pitanja samo glupi odgovori jebga

3. И овоме скраћен трицепс у пичку материну... :/

Ја сам изијо неких 400 грама бијелога данас после тренинга, добро је то, има се, може се...

Добро, не може свакоме бит' исти мишић, исти облик, дужина итд, јебеш га, кад би било тако, сви бисмо били исто грађени кад се набилдујемо... Одлучивало би само кол'ко се ко добро напунио прије такмичења нпр...

4. Kakav lik krutejebo....

5. Meni e problem ruke nabaciti. Problem mi je da pogodim mišić uopšte jer duge jako ekstremitete imam čak i za moju visinu duže nego što bih trebao..
    https://imageshack.com/scaled/large/833/pa90.jpg
    Evo sliko sam samo da bih video raspon odakle počinje a de se završava mislim da je oke šta ti misliš provirone jel skraćen?

6. Koji mišić ti je problem da pogodiš? Nemoj mi reći da ti je teško da pogodiš biceps i triceps.

7. Kuzman presao prvi level, sad slikama pravi damage provironu ☺

Sto se tice uh iz krompira, potrebno je pojesti 400g krompira da bi se dobilo ugljenih hidrata koliko ima u 100g pirinca, te zbog te cinjenice ljudi uglavnom pune svoje depoe pirincem.

8. Реално лакше је појести 400г кромпира, него 100г пиринча. Напуни се јебеном водом, укус досадан, никако да га поједеш -.-

9. Курац досадан кад га ја обожавам :))

10. vi ste ludi, pirinač pojedeš ko iz pičke krompir dok pojedem treba mi sat vremena ako je kuvan a ne pržen

11. Dosadan?! Nisi probao basmati. Nema ništa ukusnije od integralnog basmatija u kari sosu!

Promenio sam teretanu i prešao iz moje fensi u jednu od najhardkorskijih teretana u gradu(klub A) i prvi trening se oduševio, okruženje koje tera na erupciju testosterona, ja razbio mrtvo popravio ga za 10, možeš da bacaš tegove ma uživancija. Ali. Danas mi na redu benč a klupa preuska, dok je fiksni stalak tačno na mestu gde hvatam teg, tako da il ga hvatam proširoko il preusko, nema šanse da se namestim. Propao mi današnji trening totalno. Ne znam dal da menjam tehniku i da hvatam šire il svaki put da tražim pomoć pa da ga uz pomoć namestim kako mi odgovara. Mogao bi ladno da hvatam to šire al onda ne bi mogao da radim pl benč tj morao bi da vratim lopatice u normalan položaj što bi mi drastično povećalo distancu...

12. Zna zajebana biti uska klupa. Ogroman pritisak na lopatice, ćak i zna boleti. E, sad, u zavisnosti od cilja, ali "spajanje lopatica" može pomoći i PL tenhika: kigla, sila u peti i sve u 16. Jbte, mrtvo nisam radio nekoliko nedelja i imam utisak k'o i da nisam trenirao. Sutra ću ga sabiti.

13. Ne jebe me toliko klupa kolko mi je zajeban stalak zbog kog ne mogu da uhvatim svoj hvat. Probaću da radim širi, nadam se da ću se navići...
    E, al baciti teg posle mrtvog- neprocenjivo!

14. Joj, mrzim te stalčiće, fuj....

15. Ja se do sad nisam sretao, uvek sam radio na normalnim(širokim) al navićiću se, valjda.:)

16. Imamo mi u sali takav, odvatan je.
    Zato benč radim u teretani a sve ostalo u sali :D

17. Jel radio neko Korteov 3x3 sistem? Svi me ubeđuju da je baš teško sva tri lifta na istom treningu raditi i da nema šanse da se kvalitetno izgura bez aas.

18. Sad zamislite isti onaj triceps od gore svarogov ful izdefinisan i masivan kao ovaj dole pa sami uporedite da li je skraćen ili nije.

Da, a meni je skraćen abdomen jer mi se ne vidi ceo eight pack.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.