Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Погрешна тумачења на све стране лололо. Да ли Семи мисли да је Кали на стероидима, не знамо, али Семи мисли да је Кали све ово постигао радећи згибове а не посветишви себе у потпуности активностима за које је навео да наводно не ради. Елем и Катлер ради згибове кад смо код тога, али питање шта све он може да уради са својим телом није поента његовог спорта, бодибилдинга, то је питање неких других спортова. Исто као када би рекао, јебеш овај Ферари не може да извуче две приколице дрва узбрдо, није то њему намена.
Ово је поента читаве приче коју ми је било мука да куцам, јер како Скочко рече, превруће је.
i opet izvlačite nešto što semi nije rekao, uopšte nije rekao da misli da je kali sve to postigao zgibovima
https://www.facebook.com/photo.php?v=156373364519026&set=vb.128255247330838&type=2&theater
Да се разумемо, нисам ја баш фан таквог става, да имам само изглед а мртва сам гомила меса, далеко од тога. Ја заступам оно што се, па ајде може се применити, у философији назива "свејединство", дакле да би био комплетан човек мораш да имаш све развијено и "јако", физичку и интелектуално/духовну димензију, а физичка је само половина тога, и обухвата изглед/лепоту, снагу, функционалност, вештине, кондицију. Бодибилдинг ту има одређено место али не може да буде ствар којој се у потпуности посветиш ако си један од милијарди обичних људи, ако си професионалац и млатиш паре, онда ок, али то повлачи додатна питања па зауставићу се не томе :)) Опет, то "свејединство" се не може достићи већ се вечито тежити томе, стално превазилазити себе.
И тако.... изгледа да врућина на утиче на мене као на Смаркилиа и Скочка лоло
takoe uvek ćeš težiti da budeš još jači još veći što je zdravo i normalno
https://www.youtube.com/watch?v=VoGM9r-CmHg
Odradio više nego korektan trening ruku i posle me sačekalo 500g oslića i salata. A vi ono jedete mnogo, ali se ipak ne možete ugojiti?
Изгледа да је једини Кузман читао шта сам ја писао. Написао сам горе још у првом посту где спомињем Калија да се одма' види како лик користи свашта. Мени су само кул те ствари које ради, тај хјуман флаг и руски згиб са својих 110 или 120 кила кол'ко год да има. Он са том својом масом може да уради нешто са лакоћом што ја са 30 кила мање не могу или се мучим. По томе ми је далеко занимљивији од ликова који те своје огромне мишиће користе само за позирање и ништа више. Немам ништа против њих, само не волим тај спорт. Исто као што неко луди за фудбалом, а неко више воли кошарку или рукомет. То је била поента. Смањите мало то погрешно читање између редова.
Elem, čitam Lakijeve postove na ovoj temi u poslednje vreme, i mogu slobodno kazati da momak odgovara veoma kvalitetno i trezveno. Respect!
Čak i Semi konstruktivno učestvuje (nekad loše tumači, ali ipak konstruktivno), tako da istinski verujem da se može pobediti akutni kuzmanizam na ovoj temi.
EDIT: Kakva je ribetina ova na 2:15 Vitalijevog videa, haos!
AKo se dobro secam nekog klipa Rolley Winklar je uradio planche i slato unazad. Mislim da je vec vio na temi. Ta funkcionalna snaga ili sposobnosti se razlikuju od coveka do coveka.
ja bih izbacio provironizam iz teme iliti proseravanje i uveo bih freedom of speech bez toga da ti se svaki drugi post svodi na kukanje, ako želiš da stvarno kontribjutuješ temi prekini sa butthurtom i napiši nešto bar malo korisno ako je to moguće sa tvoje strane uopšte
A što ljudi misle da profesionalni bodibilderi ne mogu dizati velike težine?
A što ljudi misle da profesionalni bodibilderi ne mogu dizati velike težine?
Akutni kuzmanizam nije strogo lokalizovan. To je poput strajizma, svuda ga ima i svakim je danom sve jači.
Što se Kuzmanove konstatacije tiče, nemam problema nešto konkretno napisati, ili se (ne)složiti s nečim, ali odgovarati na pitanje tipa "Da li mi je skraćen triceps" je blam. Međutim, pošto vidim da si raspoložen za odgovaranje i ozbiljne rasprave, odgovori na sledeće pitanje koje mene sad ozbiljno interesuje: Kako da povratim aerobni kapacitet u situaciji kad mi je snaga pala?
haha kompleksu, koja je sad poenta, da ti znaš više od mene i da si jako pametan i pun znanja? btw batici je skraćena tridža veoma, završava mu se na pola ruke
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg
bambi za skočka
Ahahahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=6BOhT76_yJs
Evo pravilne građe tricepsa koliki bi trebao da bude i kako bi trebao da izgleda ne mislim na masu ili definiciju mišića već na građu i dužinu.
Sad zamislite isti onaj triceps od gore svarogov ful izdefinisan i masivan kao ovaj dole pa sami uporedite da li je skraćen ili nije.
http://minimats.files.wordpress.com/2013/03/4triceps.jpg
U MRAKU MALA MENE ĐAVOLAK POKREĆE