Teret@n@

1. Ја дефинитивно не бих могао ниједан згиб ако ми јагодице нису слободне, иначе их радим на коцкастој шипци. Прије користио спужвице, сада без.

2. Колко му није добро, роид рејџ лоло
    http://www.youtube.com/watch?v=FBlucZUgMZQ

3. Кали љуби бицепс трипут ТО КАЛИ СРБИНЕ

4. ПОВЕЋАО САМ УНОС ВОДЕ, рече Кали и убоде шприц у гузицу

5. Kali je nečral, nemate vi pojma.
    I ja radim bez rukavica, smaraju me, nekako mi se previše znoje šake. Sunđere koristim samo za veslanje (sedeće, sajla), i to je to.

6. Ни ја никад не користим рукавице, који ће ми курац...
    Користим сунђере за вратило и понекад за мртво јер ми клизи она шипка из руку, иначе њааа

7. jel jedete zitarice sa mlekom ahahahhaahhaahaahhahahahahahaah

8. Хахахаххахахаххахахахаха не једемо.

9. Trebao danas raditi ramena, nisam se uspio motivisati. Prebacujem za sutra...

10. Чујеш овога није се успио мотивисати.
    Најбољи мотив је то што ти је смор да их тренираш, кад год сам сморен и одем тамо, одрадим најбољи тренинг.

Данас реко' лагани тренинг ногу, претворио се у један од јачих тренинга, нема лагано и полако, АЈМОООООО :Д

11. Ja kako radim u kuci, smorim se nekad i ne da mi se. Da sam imao otici gdje uradio bih. Treba mi promjena s vremena na vrijeme lolol.

12. Па ђе сам ја тренира' ево годину ипо без у гаражу распалу ђе фури промаја, па никад нисам пропуштио тренинг! :)
    Данас исто сам тамо тренира', а не у теретану :)

13. Lolol SMarko, ja od drugog srednje treniram. Sad ce 6 godina u Martu 2014. Nekad u teretani, nekad kuci, nekad na livadi... Dodje vrijeme kad se covjek malo smori pa mora da mijenja trening, okruzenje, nacin rada i uvede nesto novo. Nisam profesionalac da zivim od toga, razumljivo je da se nekad covjeku zaneda.

14. А добро, капирам ја то, али мораш сам себе да мотивишеш да све може боље, јаче, брже :Д

http://www.youtube.com/watch?v=EOKuFbevEYI

15. Razumem, i meni je gajbi teže da se motivišem, svašta mi odvlači pažnju. Ovako kad sam u teretani, znam zašto sam tu i ne idem dok ne završim.

16. Данас баш радим тренинг, иначе тренирам на балкону и онаку у паузи између 2 серије пропадања гледам уставри гдје ја тренирам. Елем, шипка за згибове илити вратило ми је коцкасто (то је од конструкције за балкон), за тежине имам неки каиш и кукама за месо качим тежине ( канистере од по 5 литара и торба на леђа), за обрнута веслања имам неки конопац који пребацим преко те конструкције. Даље, за пропадања користим јарчеве (или козе, како ко зове), а исти ми служе са бенч који дижем на клупи типа 2 цигле и даска и тег ручне израде (неких 50 кг). Имам и мале тегове, али за то хандрим старог да ми прави веће ( око 15 кг). И данас сам нашао нека врата од старог шпорета (онако потешка) за стисак, сјети се да је неко на теми помињао чим сам их видио. И сконтам да од свега ја уствари имам само добру вољу.

17. То је најбитније, Сејо, вјеруј ми :)
    Виђећеш, полако, правићеш мало по мало то што ти је потребно и ето, ткао сам и ја :)

18. Љетос сам се углавном веро по шипкама и радио бодивејт, раја сад углавном прешла у теретане или су баталили. Мени некако безвезе давати 30-40км, а тешко да бих могао ићи 3-4 пута седмично. Овако ми јест мало јебада пошто је на отвореном, али за сад је добро, још увијек радим у кратким рукавима.
    До сад сам углавном бранио бодивејт, али то је уствари голи курац. Ништа без тежина.

19. Ја сам почео прошле неђеље, плаћам по 10 еура... Ићи ћу по пет пута надам се :)
    Ако је макар покривено па да можеш и зими да тренираш...?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.