Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Јесте, наткривено је. Радио сам ту и прошле зиме, али ни близу како сам сада почео и како планирам :)
Само удри... Ја сам на -6 тренирао исто то само шипке... Гледам њих у кућу како сједе поред шпорета и грију се, јер прозор тачно гледа на ову гаражу, а ја се пометам ту ка будало :Д
Нису шипке лоше, само је бодивејт тапкање у мјесту :)
Па отприлике...
Што рече Пеђа Петровић ''Пар цртица на тијелу више - да, нека мишићна маса - тешко''
Sve ti jebem
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aPv3j9Q_460sa.gif
Пази да није, гле га Кали како се убио од бадивејта, добро он ради и са теговима, али у затвору само бади!1
Шалу на страну, али ја сам прилично скептичан по том питању.
Него, Смарко, колико оптерећења стављаш на згибовима? Ја сам од скора почео да радим са оптерећењем и стављам 10кг. 70 згибова све у серијама по 5 лоло, од тога 3 серије са оптерећењем. Мада мислим да ћу морати да повећам број серија.
Једно вријеме сам стављао...
Јебем ли га кол'ко бјеше, отприлике неких 12 кила ја мислим и могао сам можда 8 комада да извучем, нисам сигуран...
У последње вријеме сам их радио тако да се нагнем што више назад да би шипка што више ишла на груди, тако ме фино погађало, фокусирао сам се на то :)
Сад откако кренух у теретану, урадио сам за леђа само двије серије згибова и кренуо на мртво итд...
Кад сам радио трицепс примијетио сам да ми фале слободне тежине, урадио сам са чела, а онда прешао на оне сајле и гомна, јебеш ти то ако немаш тег у руке макар пола тренинга :Д
И ја радим са 10 кг, одприлике прва серија око 8, а онда по 5. Кад извучем све, онда оставим 5кг, па још мало тако испуцавам. Недавно сам почео са тежинама, а на бодивејт могу 15-20 у првој серији :)
http://beastmotivation.com/videos/akim-williams-2000lbs-legpress-beast-please-dont-try-this-at-home/
Ово је 900 кила ако се не варам?
Па јесу ли ови тањири по 25 кила у пм?
Malo više od 900. Verovatno jesu.
Лагано
Лег прес је смешна справа.
http://beastmotivation.com/videos/akim-williams-2000lbs-legpress-beast-please-dont-try-this-at-home/
Ovo je nepravilno izvođenje... Trebalo bi da nasloni glavu ili ne može od silne mišićne mase?
Hahaha, pa ne može od silnih leđnih mišića.
Zašto misliš da je leg press kao pomoćna vežba govno?
Po meni je vnugo zato sto mi previse opterecuje zglobove, primarno kolena, sekundarno kukove, zavisi gde su stopala gore ili dole na ploci, cim pocnem progresivno da povecavam tezine, dosao sam do 4x20kg sa po jedne strane.
Skoro sam u trening noge ubacio iskorak sa bucicama, jebi ga prvi put, i provalio sam gde sam sve ove godine gresio kad je pocela da bije prednja loza, misici oko kolena. Znaci zadnji cucanj, iskorak i listovi kod mene jednom nedeljno kada se rade noge, na pocetku treninga prednje i zadnje sutiranje (ekstenzija) samo za zagrevanje po 2-3 serije.
По менио јер нема добар пренос на чучањ. Други је због економије тренинга, боље ми је да радим као асистенте (чисто субјективно) искорак или прегибе.
Иначе ја сам максовао око 350-380кг х10, може ту много да се стави, ал неки бенефит, слабо, шта знам....
Taj fazon, možeš komotno čim uđeš u teretanu da staviš 100kg i da se kurčiš ljudima koji ne znaju.
Pričate gluposti! Vežba je dobra. Ne odlična ali dobra. I daleko od toga da nema prenos na čučanj. Zavisi kako guraš...