Teret@n@

1. nisu oni toliko povoljni koliko ja nemam para

2. Ima onih kanturača od 5 kila, ću kupim jednu, dovoljno za godinu dana lel

3. lol kolko dobra fora kada ti pošalju u džaku
    staviš taj džak u džak od cementa i nosiš u teretanu lolo

4. Гле'ај јој квад, већи но мој пет пута јебем је у главу :Д

Него, чекају ме моје 200 грама бијелог и 250 пиринча, поздрав :Д

5. Добар је говече, ал мора доста да поради на ложи, кваду, листовима и подлактици.
    https://www.facebook.com/video.php?v=1006751402673508&set=vb.230234986991824&type=2&theater

6. Тај трип са проласцима кроз врата сам и ја једно време имао :О

7. А да видиш овога што држи теретану кад почне онако, таман ка овај на онај паркинг, по уре улази на врата и онда ка' оно једва уђе, али добро, срећом се спрда :Д

8. Jel mi se isplati da se jebavam sa ceradom, seckam krpe i da sam pravim dzak za udaranje ili je bolja opcija da kupim dzak?

9. Pa i mislio sam da vidim preko limunda, kupinda.

10. Ако имаш баш добру цераду и баш добро можеш да одрадиш то, што да не, јес' да је јебада, али ће ти бит' квалитетан, али да сам ја, вјероватно бих да' те 25 еура и не бих се јебава' с тим :)

11. aj mi reči da si sad is kreveta?

12. Pa i mene mrzi da se jebavam oko toga nego gledah u radnjama i bolji su oko 5000 a ovo preko neta nisam siguran dal valja čemu al verovatno cu kupiti.

13. Možda prvo da probaš to samostalno ako imaš sve već za džabe, te cerade i to. Ako ne ide onda kupiš.

14. aj mi reči da si sad is kreveta?

Овога момента :Д

Pa i mene mrzi da se jebavam oko toga nego gledah u radnjama i bolji su oko 5000 a ovo preko neta nisam siguran dal valja čemu al verovatno cu kupiti.

Е то већ не знам, провјери преко некога :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.