Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
stomarki
Asam se urniso u dva dana. Leđa i grudi/biceps. Utorak mi je godinama bio leg day, ali će morati sačekati do sutra. Juče 90kg benc osam puta, skroz lagano. Ako budem dobar u sledeći ponedeljak, počinjem da radim sa sto. Sutra ću probati 120 kila na čučnju barem deset puta.
U petak sam i ja probao benč nakon sigurno 8-9 mjeseci i gurnuo sam 120 kila 10 puta.
Ja benčujem.
Sedam nepunih nedelja treninga i zadovoljan sam. Ovo je izgleda kao plivanje ili vožnja bajsa, jednom kad naučiš - ne zaboravljaš.
http://www.muscleandfitness.com/athletes-celebrities/interviews/titan-fitness-world-says-hes-all-natural
Nećua
Нећуа праааави
vidis li da nosi starke -> 100% prirodno
Носим и ја, све су разбуцане, од хемије
Hemudža radi poso, baća kvasa naveliko
https://www.youtube.com/watch?v=3HZmoM2LGAQ
Kako ja ne znam za ovo?
u danas sam uradio mnogo jak trening, zamalo oci da mi ispadnu od naprezanja
5 serija na bendzu po 120kg
pa onda kosi 4 serije po 190kg sa 5 ponavljanja
hehehe baš si smiješaan hahaha
ajmo smijte se malo haah ahahahaha
hehe i ti si smesan
majmune nijedan
smišno
Ella sir kupljen posle pet godina!
:)
https://www.t-nation.com/training/exercise-variety-is-making-you-weak?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=article4106
Прошли тренинг сам почео са лег пресом, одрадио чучањ са 60 кила максимална контрола над тежином и те форе, касније упала, бем ли га, одрадио сам их и са те 60 кила мушки :)
Ваља промијенит' с времена на вријеме... И зајебат' мишић... Типа кад сам радио неђе чучањ са лупам сад 80, па ставим на сталак, и умјесто да скинем тежину, додам још 20 па урадим, па опет додам 10 итд... А цнс је чудо :)
Ja sam došao u fazu da mi benč jači od čučnja, prvi put u životu. Previše sam se bazirao na pumpanje nogu. Mrtvo jedva i da radim, ali je ono standardno - ima snage, ali hvat jebe.
Ја не памтим кад сам тешки бенч одрадио :)
Радио сам га јуче као трећу вјежбу са свега 50 кила... Мртво данас нпр нисам радио, али радим га сад стандардно... Повука' сам 190 прошли тренинг, није много, али што ћу, трудим се :)