Teret@n@

1. Ne seri da nije mnogo kad si se osjećao kao silovan nakon toga :D

Mnogo je, sve preko 180 su ozbiljne kilaže.

2. И то ко зна која ми је серија била, но се напалих, па реко' ај, таман ка' силован :Д
    Добар је осјећај кад дигнеш велику килажу, мајку му јебем :)

А што знам... Ја имам сад преко 90, неђе 92-3 кила можда, па ми се не чини као пуно... Чучањ нисам пробао макс још, бенч немам што ни пробат'... :)

3. Ti si ispod 100 kila, nećua i 190 kila na mrtvom je ozbiljna težina.

4. А обично људима не заостаје много чучањ нпр за мртвим 10-20 кила, или 30, а бојим се да мени не прелази 150... Али то је она фора кад те страх, нема у теретану нико ко би умио да ти помогне кад се мучиш и онда не можеш да идеш до краја, а на мртвом је другачија прича скроз, па могу да се исфорсирам...

5. Posle dva meseca vežbanja ponovo, rezime je da večeras sam u odradio tri serije 10, 8, 8 sa po 100 kila benča i bicepas sa 8, 8, 6 sa 60 dvoručno, imal neki skočimiš jači od mene xd Ljubazni grud, ruke i ramena fino napreduju, zlopatim se sa leđima i nogama, još vučem neku povredu donjeg dela leđa pa moram oprezno :'o(

6. Koliko vučeš mrtvo? :D

7. Ја сам се јуче распао у теретани. Радио прво трчање 20 минита уз нагиб, па прешао салу да радим са једним боксером. Радио оно њихање звона 8кг од између ногу до изнад глабе 20х и једна и друга рука и идмах иза тога1 чучањ, један склек, један скок са повећавањем свега по један до 5. Опет то њихање кугле обје руке 20 и ови склекови, чучњеви и скокови од 5 до 1. Сљедећа вјежба ми је била чучањ са тегом на леђима и избачај изнад главе 30 кила 10 пута, такве 3 серије. Након тога Планк на подлактицама, па Планк на једној и другој подлактици 4 минута са промјенама положаја на сваких 15 секунди. Послије степ у мјесту са спринтом 5 пута и степ-склек-степ-спринт 5 пута. Пауза између свих вјежби ми је била 30 секунди. Сљедеће, шедоу бокс 3х3минута са по минут паузе између рунди са тегићима од 0,5 кг и 8 рунди бокса на врећи по 2 минута. Послије прије истезања одрадио још 3х20 трбушњаке класично и крај тренинга.

У сваком случају, задовољан сам тренутним резултатом, кад сам почео да радим, имао сам 100,5 кила, сад сам н 91,7. Исхрану сам прилагодио да буде нека комбинација хроно и ЛЦХП.

8. Krenuo sam kući da vežbam sa bučicama, radim trbušnjake, od sutra ću i velike tegove dizati, ali sve mi to smrdi da bez teretane kurca od ovog nema. Imam 181cm visine i negde oko 70 kila, žderem ko konj ovih dana, bukvalno sve, od čokolada preko krmenadle, valjda ću za 2 meseca makar koju kilu da se ugojim i valjda će se primetiti nešto.

9. 122 kila, lol. Ja stvarno ne znam kako sam od novembra dobio skoro 15 kila. :Seltik tužić:
    A najgore od svega što ne radim snagu, već uglavnom jak volumen, preko 8 ponavljanja, osim mrtvog. Tek prošle nedelje krenuo s manjim brojem ponavljanja, tako da ove bilderske treninge moram bataliti.

10. https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
    od ovoga duša na nos izlazi, ali verujem da će da upali

11. Krajslere, nubino! Ili, jednostavno, užasni trolu!

12. Autor @Mickey Savage, đavolčiću!!!! BLESO!!!!!!!!

13. Krenulo nabacivanje mase. Kao održavao definiciju, svaki se mišić video, i bukvalno SVAKE nedelje sam se u proteklih 3,4 meseca (jednom ili više puta nedeljno) prežderavao, uglavnom slatkiši. Skrkam 5-7 hiljada kalorija u jednom ''obroku'' koji se oduži na celo veče. Uplatio kardio i teretanu, al ne lezi vraže, 2 nedelje jedem normalno i negde oko srpske nove opet se prežderem. Dignem ruke i od kardia i od defke, počnem da žderem preko ''maintenance'' broja kalorija, uglavnom masti i proteine, ugljene umereno. Sad posle 2 nedelje, stižu rezultati. Mogu da povećavam težine laganica što sa jebenom defkom nije moglo. Umastio sam se malo, trbušnjaci više nisu tako izraženi al tako i treba.

I da, cepajte masti ljudi, iz sira i kačkavalja i tako toga. Mene obrok pun proteina i masti zna da drži po 8 sati da nisam gladan. One priče jedi ugljene pre treninga - to je za budale. Mastima doduše treba duže da se svare ali duže drže sitim, pa i trening posle takvog obroka jebe. A trening posle ugljenih je go kurac, energija često dođe do ''vrha'' i naglo opadne u pola treninga.
    Ne znam kome ovo pišem al ae, možda pomogne nekoj dobroj dusxi.

14. Koliko si visok i koliko imaš kila, autor @jocko

15. kada sednem ispadne mi stomak preko kaiša
    moram da obezbedim prihod sredstava da bi ih rashodovao na bavljenje sportom pod hitno

16. Можете вјежбати ко коњи, џаба вам. Прво треба да одредите шта вам је циљ, па да коригујете исхрану у складу са тим. Вјежбање уз неконтролисано кркање нема ефекта.

17. ima Mitke, i te kako
    Svaka fizička sila, bilo da je to nošenje džakova ili dizanje tegova podjednako utiče na razvoj mišića
    ne priča se ovde o masi i definiciji Arnolda Švarcenegera

18. Svaka fizička sila, bilo da je to nošenje džakova ili dizanje tegova podjednako utiče na razvoj mišića

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.