Teret@n@

1. Не постоји :Д

2. e bilderi. ugojio sam se jebiga. salo na stomaku i naduvan mi stomak kao bure. neka sala al šta da radim da mi stomak ne bude nadut tako

3. Ne jedi veće količine hrane odjednom.

4. Имам и ја проблем ко Ишмих, може ли се то решити трбушњацима и вожњом бајса евентуално?

5. Ако вам је надушен само понекад, то је зато што вам смета нека храна, надима вас, а ако вам је стално надувен, значи имате стомачине и сало :Д
    Дакле у оба случаја храна рјешава проблем :)

6. imam stalno stomačinu. jel misliš da treba da izbacim hleb? to su mi neki rekli. i može li se trbušnjacima skinuti ili moram da trčim i sport i to

7. И ја се брт надувам некад као теле зато што не дозирам храну него поједем килу одједном па морам да спавам на леђима. Иначе је л има неко неки савјет који је најефектнивији начин да се мало смањи обим бутина изгледам као трудница у ногама а имам раван стомак. Срећа па сам висок.

8. imam stalno stomačinu. jel misliš da treba da izbacim hleb? to su mi neki rekli. i može li se trbušnjacima skinuti ili moram da trčim i sport i to

Не мислим, знам :)
    Трбушњацима нећеш скинут' сало, само коригованом исхраном, а да трчиш и спорт и то ће само помоћ' :)

И ја се брт надувам некад као теле зато што не дозирам храну него поједем килу одједном па морам да спавам на леђима.

А не рачунам то у надувеност кад се преједеш, него нпр као ја кад попијем неко млијеко, надушен сам као жаба, онда ако поједем сенф, ако мијешам 4-5 различитих пива исту ноћ, куповни парадајз итд... Постоје неке ствари које ми сметају једноставно и надувен сам од њих :)

9. Vecheras slika kvadricepsa!!!!

10. Сви су мислили да сам атрофирао и да сам мањи јер сам био болестан.
    А ОНДА ЈЕ УЧИНИО НЕШТО НЕВЈЕРОВАТНО (ВИДЕО) (18+)

Тачно ми је тијело одморило, данас одрадио лагани тренинг груди - ноге - трицепс, да се прокрви то све, сјутра остатак и од следеће неђеље поново на колосјек јако :)

Пумпа баш добра, задовољан сам како сам изгледао у пм, а био сам болестан, па можете мислит :Д

11. Kad radim čučnjeve i leg pres ljubazni imam osećaj da će levo koleno da mi se smrska, ne boli mnogo ali baš neki srki osećaj. Ima li neko neku preporuku, kremu, kurac?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.