Teret@n@

1. Kako "da potekne voda"?

2. Не знам одакле ни како , али ударање , да ли честим или јаки , у оној посуди са песком се појављује вода временом.

3. Jebemliga... Možda padne kiša dok udaraju u to pa se i pesak okvasi. :))))

4. хахаха или им се зној слива низ руке па се накупи временом.....

5. Rekao bih da i ta mogućnost postoji. :)

6. Za snagu stiska... Mnogi su me to pitali.
    Ja sam svojevremeno šakom drobio orahe (ne cijelom šakom već samo onim mesom između korijena palca i dijelom ispod malog prsta) i pitali su ljudi - KAKO?

Mnogi su pokušali da obaraju ruke ali nisu mogli da mi pomjere zglob šake - prečvrst je. Kako?

Ne koristim rukavice a mogu da držim 160 kila na benču bez problema, čak i da se igram sa njime naprijed-nazad. Kako?

Odgovor je - gorila grip.

Znači, ljudi, bučicu sa što više kila ufatite samo prstima, za ploču tega. Šaka treba da se zgrči i sav teret da drže prsti. i tako po cijeli dan. I na to sve - treninzi džudoa svaki dan po 2 sata. Ima da razvijete šaku makar i ne postojala - narašće nova, od muke.

Ako ne razvijete šaku onda sam ja fenomen i ta vježba samo radi na meni.

7. Skocimisu dali si mozda primetio da se razvio ili ojacao i ledja od dzudoa?

8. Jesam, to ti je neminovno. Najveći napradak je u snazi i čvrstini.

9. Jesi, jesi, a nije to sramota nemoj da se stidis.

10. Jel može neko da mi da savet kako da se motivišem da krenem u jebenu teretanu redovno? 2-3 puta odem, i tu je blokada...Dobro mi krene, lepo se osećam, al nemam tu potrebnu žišku.

11. Jebi ga, Kramponom, to je nešto što valjda moraš sam sa sobom da rešiš. Možda ti je dosta da izgledaš loše, možda želiš da ojačaš, da lečiš komplekse, ne znam, lupam, nađi razlog. Ili idi par mjeseci redovno, 4 puta sedmično, natjeraj se, izdrži, ishrana i trening. Kažu da je to jako teško, jeste kurac, ako si imalo karakteran posle mesec-dva se navikneš kao da se čitav život tako hraniš/vežbaš.

Mene je npr. vežbanje izvuklo iz najgore depresije u koju sam zapao, prvo kućno, pa onda teretana. I zaljubio sam se u bodibilding. Ostalo... ostalo je istorija. :))

12. Kažu da je to jako teško, jeste kurac, ako si imalo karakteran posle mesec-dva se navikneš kao da se čitav život tako hraniš/vežbaš.

Potpuno se slažem. Doneseš odluku da ideš i ima da ideš ili si pička, ako razumeš šta oću da kažem. To je čist karakter.

13. Мени је то постао део живота , сасвим нормална појава , као дисање......

14. I meni je postao pre par godina ali cim napravim pauzu duzu od nedelju-dve, sve mi ode u kurac. Volja, snaga, izgled, sve. I onda posle patka, treba mi 100 godina da se vratim.

Ko nema pare (uglavnom za kvalitetnu hranu, plus mozda neke suplemente) da se ovome posveti malo ozbiljnije, bolje i da ne pocinje. Od vezbanja "na suvo" mrka kapa, eventualno moze da se odrzava trenutna forma i kondicija. Kvalitetan misic je skup k'o djavo.

15. Imam 20 godina, 8 sam išao u školu ostalo u teretanu.

16. SremskiNindza jeste brate kvalitetan i VELIKI misic skup do zla boga! Ali lupio si kad kazes da ne moze da se napreduje bez suplemenata!

17. Istezanje pre treninga? Da ili ne?
    Pivo posle treninga? Da ili ne?

18. Slavko istezanje posle pre zagrevanje.
    Pivo obavezno ladno pivo jos bolje.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.