Teret@n@

1. potisak sa ravne klupe ono za sta nas vi koji mao znaju o tereteni pitaju a i mi izmedju sebve volimo da se kurcimo ajde da cujem ko koliko moze i koje se cake koriste za napredovanje
    ja trenutno mogu 120 kg najvise tri puta, a tezak sam 88 kila

2. ja sam u ramenom potisku očajan :D
    Nikad nisam stavljao maksimum ali stavim oko 40ag kg i podigem 11-12 puta

3. Ma on prica za ravni bench press potisak bucicama. Meni to nije vezba za kurcenje, jebena izolacija, sta tu ima da se silim sa tezinama a vidim par likova kod koji udaraju jako na tome ko ba je bitno koliko se na tome dize, da se ne uvredi Bodibilder :D .
    Obicno uzmem bucice od 15kg i radim 5x15.

4. Upadam na temu, vec mesec i po se ljutim na ogledalo u teretani! ☺ ☺ ☺

Citam nesto, L@ki koje su ono svakodnevne vezbe za jacanje vrata? Pomeranje vrata, a rukama sam sebi otezavas pokrete ili nestro drugo?

5. Ma ja radim par prostih pokreta i razbibavanje, istezanje, sve skupa 2,3 minuta. Bez ruku bez tegova i sl. Gore-dole, sa leva na desno, kruzno i varijacije. Samo kontrola i fokus.

6. Aha. Za tu vezbu je dobro da zavezes musicu na strunu 0.16, namazes je rakijom i sacekas minut. Kad pocne da flesira levo desno, pratis je ocima. Svaki dan po 5 minuta, vrat ima da ti bude siri od ramena, jakatikaem!

7. Ima li neko dobar nedeljni plan kućnih vežbi bez sprava i tegova? Mislim na sklekove, propadanje na stolici i sl.

8. Evo bili ko poruceno! http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8
    skini knjigu convict conditioning imas lepih vezbica da pogledas...

9. Hvala, drugar. Smara me tražim po zilion sajtova i klipova, kontam da ima neko nešto konkretno, da stvarno radi to.

10. Samo skini i pici! ;)

11. Kažu da je insanitiy dobar :D
    Kada se kaže potizak, nisam znao da se podrazumjeva bučicama
    U običnom bench pressu mogu 83kg dić ali imam 16 godina pa to koristim da se izvučem :D

12. nisam ja mislio na bucice

13. Sto li sam ja onda skontao da pricas o bucicama :D ..... lolo

14. Laki, e'o pesma za tebe, traži da ti puste u teretani, ima da bude 350 kg iz benča. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=PKovlvVyvwM

Inače, ravni benč bučicama je za mene zakon. Mnogo bolji od ravnog ili kosog benča. Inače preferiram bučice u odnosu na šipke.

15. 'aj nek mi neko pomogne kako da nabijem masu, a da ne kupujem proteine i ta sranja? :)

16. Jedi meso,puno mesa,crveno,belo,teletinu,rubu,bitno da je meso!Spanac kao salatu,pirinac ili krompir uz meso...

17. http://www.amino.ba/index.php?dispatch=products.view&product_id=29815
    Jesan mi je na forumu predložio ov aj whey ali je jeftin previšepa šta mislite ?

18. Jedi meso,puno mesa,crveno,belo,teletinu,rubu,bitno da je meso!Spanac kao salatu,pirinac ili krompir uz meso...

Zašto mu pomažeš?! Sa takvim stavom nije zaslužio ništa osim ignorisanja.

19. Thazz zašto tako misliš?

Shady hvala ti :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.