Teret@n@

1. taz gdje ti je ova teretana tacno i koliko je clanarina ja trebam upisati fakultet u bl pa ne znam u koju bi teretanu isao

2. taz gdje ti je ova teretana tacno i koliko je clanarina ja trebam upisati fakultet u bl pa ne znam u koju bi teretanu isao

U Banjaluci je. :D Tefa fit ti je u Metalu, banjalučki velesajam. :)

3. a koliko je clanarina

4. Dvadeset evra, aka 40 maraka.

5. Будући да сам тотални дудук за ове ствари, занима ме колико је ефикасно вјежбање на разбоју и вратилу?

6. Ekstremno efiksano za razvoj snage.

7. Титанијум

Будући да сам тотални дудук за ове ствари, занима ме колико је ефикасно вјежбање на разбоју и вратилу?

Зависи, на тај начин можеш да се затегнеш али ако желиш да ти комлетно тело буде складно и обликовано онда ништа без теретане.

8. Одлично. Радио сам прошле године разбој, ове године почео и вратило (јеботе, могао сам 20 дизања на разбоју а ниједно на вратилу, вот д фак?), те се надам да ћу за три мјесеца успјети фино да обликујем и издиференцирам мишиће.

9. Зависи, на тај начин можеш да се затегнеш али ако желиш да ти комлетно тело буде складно и обликовано онда ништа без теретане.

Е јеби га, у мом граду нема озбиљне теретане, са неким стручним ко би ми стварно показао те вјежбе. Углавном је све фазон ''Е, ђецо, ево вам справа, удрите!''

10. Е јеби га, у мом граду нема озбиљне теретане, са неким стручним ко би ми стварно показао те вјежбе. Углавном је све фазон ''Е, ђецо, ево вам справа, удрите!''

И не треба ти стручњак, имаш основни програм за почетнике, неко да ти покаже како се ради која вежба и то је то, све остало је у мукотрпном дизању гвожђа изнова и изнова, и ето ти мишића.

11. Имам 95 кила, бич титс и баш ми је лепо. Тинкеру, билдеришеш?

12. И не треба ти стручњак, имаш основни програм за почетнике, неко да ти покаже како се ради која вежба и то је то, све остало је у мукотрпном дизању гвожђа изнова и изнова, и ето ти мишића.

Онда добро, покушаћу. Ипак морам још неко вријеме да проведем на разбоју и вратилу, да се не бламирам тамо.

Кад смо већ код овога, ни од разбоја и вратила не очекујем неке превелике резултате у блиској будућности, јер сам висок и прилично мршаво изгледам, упркос солидној килажи (195 цм, 85 кг).

13. Ne gubi vrijeme, odma' u teretanu, kakvo crno blamiranje....

14. Овде се доста говорило о томе колико је грама протеина потребно за раст мишића, по једном килограму телесне масе. Већина се сложила са тим да 2 гр. протеина иде на 1 кг телесне масе, али малопре сам читао неке текстове на нету, и у свима пише да је чак 0.8 грама довољно, а 1.8 максимално.

15. Jeste dovoljno za domaćice koje piče na fitnes i zumbu.

16. Posto vim da se razumete u ishranu i to..
    Dajte skrojite neki plan ishrane za mrsavljenje. (Nije za mene)
    Ako mozete.. <3 :*

17. Daj detalje toga subjekta za koga će biti plan. Navike, građu, ponašanje u vezi hrane, aktivnosti, izgled.
    Može meni na pvt pa ću skrojiti nešto.

18. Sale ima jedan autor koji se bavi tim stvarima, avatar je njegov slika, ono kao pre i posle.. Lik valjda smrsao nekih trideset kg, a u opisu mu stoji da mu se obratis u pvt-u ako ti nesto treba.. Ako neko zna, neka okaci link profila.. Ne znam sto sam sad ispisao, preko telefona sam, ali valjda cete ukapirat.
    A sto se teretane tice, bar ove u koju ja idem, tek poceo, mogu da kazem da JEBENO NEMAAAAA VAZDUHA! jebemliga;)

19. lol thinker,sad si pokazao da se u trening razumes ko baba u nuklearnu fiziku... elem,sve sto decko hoce moze da se postigne bez teratane,samo je problem sto ne zna kako :P mogli bi malo da pogledate pocetnu stranicu...-.-

20. Sale ima jedan autor koji se bavi tim stvarima, avatar je njegov slika, ono kao pre i posle.. Lik valjda smrsao nekih trideset kg, a u opisu mu stoji da mu se obratis u pvt-u ako ti nesto treba.. Ako neko zna, neka okaci link profila.. Ne znam sto sam sad ispisao, preko telefona sam, ali valjda cete ukapirat.
    A sto se teretane tice, bar ove u koju ja idem, tek poceo, mogu da kazem da JEBENO NEMAAAAA VAZDUHA! jebemliga;)

http://vukajlija.com/recnik/autori/13828
    Ako na njega misliš

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.