zajebite teretanu,cuo sam da teretana smanjuje kitu
Strije se povuku vremenom, pogotovo te kod bicepsa. Maži neke kreme, pogledaj po netu. Strije su dobar znak, znak da dolazi do hipertrofije. :)) Samo bildaj, bildaj!
Nisu te obavestili da od čučnja raste kita?
Strije vremenom potamne, pa počnu da blijede, pa naposlijetku postanu i neprimetne.
To te tvoji momci lažu. Samo prikrivaju da ih je majka priroda u startu zakinula pa okrivljuju teretanu.
Otkud ga lazu, meni se stvarno smanjio. A nos porast'o, jebote. Bedak.
Ne radiš kako treba, Draganeeeeee! Joooooj, jebem te igraču.
pita moj brat 96 ' god radi redovno trenira, da li smije uzimati kreatin ?
Smije, ali nema potrebe, jako, jako je mlad, njegovo tijelo luči potrebne količine kreatina, tj. kreatinina. Samo neka trenira, redovan trening u tim godinama je ravan uzimanju anabolika, neka kupi whey i glutamin (BCAA ako se više fokusira na kardio) i neka prži. :)
Thazz-e, sta mislis o kombinaciji kretin+gainer+ b vitamin za masu?
Pazi, koristio sam genjer, to je govno, možeš maltene sam da ga napraviš. Whey + šećer. Bacanje para. Ovo je iz iskustva. Jako malo proteina dobiješ. Jedino ako si ekstremni ektomorf hard gainer, onda ti neće štetiti. Inače, nikako.
Najbolja kombinacija whey + kreatin + glutamin (ja koristim). I naravno neki vitamini. Ja sam pio cink i c vitamin, ali to je bilo nevezan za sport. Naravno, ako imaš para za sve ovo, ako ne, onda najbitnije. Whey uvek, a onda dodaješ kreatin, i ako imaš para glutamin. Pa onda naravno možeš i još dalje, ali ovo su osnove. Omega 3 masti unosiš iz ribe, vitamine iz povrća i voća.
Hvala Thazz. I ja imam slicno misljenje oko gainera, tako da planiram da uzmem whey + kreatin + dekstrozu i mozda jos neki suplement.
AMINO, AMINO, AMINO!
AZOT, AZOT, AZOT!
Креатин никад нисам нешто волео , јебем ли га што.Пара за суплементе и немам баш.
Грађење тела је једна скуууупа работа.
Ma nije The rock evo ja nista ne pijem jest da imam malo pojacanu ishranu al to skoro svako moze i evo puca mi koza mogu misliti sta bi tek bilo kad bih nesto uzeo. A uzecu za 2-3 nedelje neke amino videcemo dal cu ostati u jednom delu...
Samo rad bez zabusavanja i to je to...
Види ,ја сам већ неколико година у томе.Имао сам и успоне и падове , и разне режиме и системе.Одприлике сам нашао шта ме ради , шта ми одговара , наравно , сматрам се почетником , има толико ствари које нисам пробао , човек се учи док је жив.Али до сада , како год сам окренуо , све се сводило на једно , ПАРЕ!
Квалитетно тело је скупо за одржавање......
To stoji, ne mozes tek tako da imas 90kg ili vise u misicima...
Ostaneš mali i pritom najčešće dobiješ izgled obrnute piramide. Čemu teretana?
U teretanu kreces kad prestanes da RASTES
Čemu teretana?
Sestro, ne bavi se svako bodi bildingom. Možeš u teretani nabiti i kondiciju, smršati, upucati snagu, tempirati formu, održavati formu tokom zime....
Liječiti komplekse, što da ne...
Lolololo. Koliko će neko porasti u visinu je zapisano u njegovom genetskom kodu, kao i boja kose, očiju, tijelesnog tipa, mislim još nakon začeća. Stoga, edukacija prvo, pa onda lupetanje. Izgled obrnute piramide... ahh, latissimus dorsi, obožavam te mišiće. :)) Jedini fazon je ako sjebeš kičmu kad si jako mlad u teretani na military pressu ili mrtvom dizanju, pa da dođe do problema i prestaneš da rasteš. Pa Arnold je mlad krenuo u teretanu, pa je visok 188cm. A vjeruj mi, bilo je i viših profi bildera.
Pročitaj ovo gore.
Word.
Jebeno imam strije preko celog bicepsa a u predelu izmedju prednjeg ramena i miske mi se jedan deo crveni ko da je krvav ramisljam da dignem ruke....