Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
prazne kante jupola kmeče kad vide melkaru
uvek se vi sa bmi od jedno četrdeset žalite na čitav koncept bmi, a mi sa normalnim bmi nikad.
usro me dobar trenazer danas ico do martonosa neki bajica valja polovnjacine iz njemacke sve ko novo
Sta je trenažer caro
ono sto pedalas a modz i rukama vuces, sobno trcanje bukv a nije traka
ovaj model me ukenjo, nije ovako lep pozuteo je al štaš
https://www.cardiofitness.de/cdn/shop/files/k07643-650-1-kettler-skylon-1.1-ellipsentrainer-800-2015.jpg?v=1690212212&width=640
stiglo i suvo veslo danas neki bajica koristio par puta prodo upo cene
trigeruju me te sprave sa displejima gledam sta jos ima, traka za trcanje je preretardirana
Ma uzmi vratilo sto ima dole nadodano i za propadanja, radi zgibove i propadanja, sklekove i to je dosta da ostanes u formi u tvojim godinama.
Ima to kino na temuu, 70 maraka, 35 evrića
ma jok, pojma nisam imao da ovi novi sobni bajkovi i slicno imaju ove magnetne programirane otpore. Skroz drugi koncept u smislu dinamike pa sam se nalozio ko mejmun
Sve dok ne pocnes cepat vratilo neces biti isklesan ko melk
Nekako neopaženo prolazi razlog ovih Carinih kupovina sprava za vežbanje.
Ili se neko žešće jesenje oranje sprema, ili je rešio da pomogne svim sredstvima na protestima.
I ako su protesti, obavezno stavi onu ceduljicu za ime 'Cara' da ne natrčiš na Melka pa da se slučajno greškom pošibate.
pa dobro, ako imas prostora, napraviti svoju teretanu nije neka velika investicija. sto kaze, uzmes polovno stvari, ljudi kupe pa ne koriste.
a i ne treba puno, bukv ona sprava sa kablovima sto ima dve strane i klupa zavrsava bas dosta toga. tegovi jos i toliko.
ovo, bicikla, traka, to mi je malo nja. izadji pa trci.
ajd bicikla... zimi. moze. ne ide po ledu da polomis glavu.
al trcanje, imam ovde u teretani trake, i nekad leti kao aj tu cu ima klima napolje da se crkne, brate ko hrcak na tocku onom. psihicki ubija. plus, nemas pojma kolko si istrcao, sve pokazuju da trcis brze.
a i cenim da ako ojacas stvarno na tome, prvi put kad izadjes napolje tako sa jakim nogama, ojacanim na neprirodno ravnoj i konstantnoj povrsini, da ima samo izlomis zglobove i kolena.
elem, traka zlo. samo za neke jako specificne treninge.
Радите склекове и збигове пичке, јебало вас трчање, ко бабе неке сте.
grok teo generise https://assets.grok.com/anon-users/b99508ac-958b-4964-9d17-80767dd276f7/generated/170ef7a1-5598-43f6-aadb-98494f0b7ce1/image.jpg
chagpt reko da ne sme da se ovo piše na boks vreći, skontaj retarda:
Na primer:
„drugosrbijanci“ i „krezavci“ često se koriste pežorativno za označavanje određenih društvenih ili političkih grupa,
„mejmuni“ (majmuni) je jasno pogrdan izraz,
imena „Gejc“ (Bill Gates) i „Soros“ (George Soros) u tom kontekstu obično se koriste u okviru teorija zavere i mogu biti tumačena kao govor mržnje ili targetiranje pojedinaca,
a izrazi poput „celtuli“ i „vacine“ (pretpostavljam: „ćelavi“, „vakcine“?) u tom nizu takođe deluju kao deo pežorativnog niza.
Vuzi:
https://i.imgflip.com/eta11.jpg?a488448
lol ima i kucna sauna da se uzme pajsad ovo
https://kiwiirecovery.com/wp-content/uploads/2024/02/kucna-sauna-mobilna-srbija-cena-kiwii-beograd.png
viva la kina
Одличне ноге овога, е а сауна ууу, шта ти је кина.
nisam vezbao vise od dva meseca skroz sam propao ali od sutra krecem da grizem.mora do kraja zivota da se trenira, nema opustanja, cim se covek opusti telo ode u kurac.ja sam se opredelio za teretanu i trcanje.kad steknem dobru kondiciju i snagu nogu onda cu mesto klasicnog dzoginga da radim one intervale, sprintove i tako te stvari.ima dosta kretena kao ovaj sa slike, zapostavljaju noge.manje smesno izgleda neko sa jakim nogama i tankim rukama nego obrnuto ali nije ni tolko bitan izgled kolko ta sama neskladnost