Prijava

Копка ме ово већ неколико дана, видео сам да су звали чак 25 извођача, а ове громаде од човека није било...

NINO je jedna velika carina! zato ga nisu zvali. pičke jedne.

Гари, Нино умро пре 4 године. трололол

nisu mu htijeli platiti onoliko koliko njegova veličina zaslužuje

Ја сам чуо да је имао наступе у неким клубовима у Швајцарској...

Ма имо нешто заказано, шмекс је он, не ради он то због пара... Начуо сам да је имао уговорене неке земљане радове, нешто, 'бем ли га шта је то.

Nastupao je on, al na underground devedesetim, njima nije murija dala da se okuplja, kažu rizični su, pa su morali da rade inkognito, skriveni od očiju javnosti...

Мада мисим да је то намештаљка, кажу дугово много пара Тоши Пореском па исцениро смрт, а Тоша умро дан после, а Нино фазон ко га јебе сад кацам већ мртав. Кажу да обитава негде иза великих кулиса некадашњег ЗАМ-а. Легенда је то!

Само да се зна да је рођен као Амир а променио је име у Никола. Зато што је Србенда и четник! Свака му част. Отишао је као и његови рокенрол узори. Превише дроге и алкохола.
Несхваћени уметници нису имали места на овом свету!

Како раније нисам видео ову тему?
Ево, кад сам већ ту, да поделим једну крајње интересантну и проверену анегдоту. Можда нисте знали, али Нина су звали Нино Шушкавац јер је први у друштву почео да носи шушкавце. Ето.

Kakva tema, jebote...

Чуо сам да је Нино био Младеновић.

У међувремену сам сазнао да је Нинов покојни отац из Смедеревске Паланке, што је интересантна факта, с обзиром да је Нино рођен у Козарској Дубици. Ако неко зна још коју занимљиву или интригантну чињеницу или анегдоту, нек подели овде.

Тачно, изводио је андерграунд са Тошетом, Џексоном и осталим земљацима, ако ме разумете. Молим?! Разумете?! Стварно?

Вау, шала на рачун његове смрти. Ко би се тога сетио. Мислим да је то прилично непримерено са твоје стране, и замолио бих као аутор теме да се остали јављају само ако имају нешто занимљиво или смешно да кажу, а везано за Нина.

Каже ми комшијин рођак да је Нино волео половне аутомобиле. Говорио је за сва кола прављена после деведесет пете да су много непоуздана.

Umro je u Bijeljini, vanbracno dijete, ozenio neku Sanju, nepoznatu pjevaljku koja je rodom od Doboja- kaze sve moja mama...

'Си вид'о како сам хумористичан? Ево и у кући сви подржавају, нико не негодује.
Но уважићу твоју сугестију, па се врло моћно повлачим са цијењене теме.

Zao sto je imao duet sa Tosetom.

Umro je u Bijeljini, vanbracno dijete, ozenio neku Sanju, nepoznatu pjevaljku koja je rodom od Doboja- kaze sve moja mama...

Хвала. Ако те не мрзи да провериш да ли је имао деце са том певаљком, пошто ја ништа нисам могао да пронађем.