Oplemenjivanje vukajlijskog groblja (bolje grob nego rob)

1. mini oplem. euglena jel iz ličnog iskustva?

2. još malo i tako probih dnevnu kvotu :D

3. Nije, Surovi, ja se poprilično olenjila što se štreberstva tiče :). A i živim samo sa sestrom :D. Na to me asocirala jedna koleginica. Kuca joj neki sladak komšija na vrata:
    - Komšinice, kako si?
    - Evo, oterala roditelje malo.
    - Aaa...znači sama si :).
    - Aha, taman da učim na miru - hahahaha. Jbg, spremala se hirurgija xD

4. Pa dobro, pustite devojku u idili da uziva. (to ja nekad radim :))

5. Pošteno, trltrl :). Položila je hirurgiju ;)

6. Сурови ГРОБЉЕ ЗОВЕ ТЕ! :Х
    Дај онај Чек ван, Чек ту! :Г

7. hahah ne ne, ono je bio samo test1, nije ono materijal za oplemenjivanje, ono je klasična grobljanska difolt zezancija :D previše kvalitetnih oplemena u poslednje vreme pa sam morao malo da zatrujem :D

8. nadovezao na trltrl nadovez

ovdi

9. imam problem. sve što napišem, obrišem. šta da radim?

10. :)) Naš'o si kome da se obratiš, to mi se svidja. :D Za probleme vidi sa kompetencijom nekom, ondi. Sve najbolje!

11. Ja rešio da proširim moju skromnu kolekciju.

12. hahaha odlično odlično luđače!

13. dobro dobro oplem oplem!

14. aahahahha bravo mačko!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.