@Surovi, nisam baš najbolje skapirao kakva su pravila što se tiče oplemenjivanja groblja, ali mi Insolent Defender nešto objasni da može definicija da bude stara dan-dva. Ova je ionako pisana za groblje, pa progledaj kroz prste ovaj put, ako može. :)))
ma naravno :) bajata je u smislu da je skoor bio x: 15 negativnih što je bila možda dodatna motivacija za brisanje, ali ako je pisano za groblje, naravno da prihvatamo :D
Ma razvi se tu neka konverzacija, pa je ne obrisah odmah. A pisana jeste za groblje, jer takav humor ne prolazi ovde baš najbolje, a moje lično mišljenje je da uopšte nije loša, tako da mislim da će joj na groblju biti sasvim dobro. :)
Hvala i pozdrav
hehe motiko, ti bi da plemeniš definicijom koja ti je ušla u minus polse 5 sati... c c c.. pa ajde ako si zapeo, ali mislim da možeš bolje :-)
http://vukajlija.com/izlazak-u-grad/92124
Ја бих овде дала 11 минуса, невероватно...
Ууууу... Запамтићу ти ово.
A, pa novi dobrodošli!! Al' nećemo def iz 2003. Osim ako niste imali vizije o ovoj temi pa ste baš te pisali za groblje, onda je u redu :D
Oplemen mora da se napiše sa namenom, to je groblju daća
Па написано је с наменом.
Govedo
Po ocenama, cini mi se da vukajlija vise nije recnik.
Al bar groblje moze da se oplemenjuje.
dobra dobra celte :D
što reče trltrl, motiko nove definicije max 1 -2 dana stare ovde da kacis :D ne zanimaju nas one bajate.
Evo prvom prilikom kad budem imo termin stize sveza
tako treba, zadovoljan sam :D
realno xD
oplemenio
yup yup yup
To, Surovi, našao si me sa ovim plinom na šporetu! :)))
Oplemenila još jedared
Evo i ja jedno sitno, ajde!
ma ja nemam ništa pametno da kažem, već samo standardicu: dobre dobre plemenite ženke.
Oplemenila.
U cast predtojece nam parade, oplemenio
hehehe dobra je.. 21:15 ccc nije baš sveža, no dobro može da prođe :D
@Surovi, nisam baš najbolje skapirao kakva su pravila što se tiče oplemenjivanja groblja, ali mi Insolent Defender nešto objasni da može definicija da bude stara dan-dva. Ova je ionako pisana za groblje, pa progledaj kroz prste ovaj put, ako može. :)))
ma naravno :) bajata je u smislu da je skoor bio x: 15 negativnih što je bila možda dodatna motivacija za brisanje, ali ako je pisano za groblje, naravno da prihvatamo :D
Ma razvi se tu neka konverzacija, pa je ne obrisah odmah. A pisana jeste za groblje, jer takav humor ne prolazi ovde baš najbolje, a moje lično mišljenje je da uopšte nije loša, tako da mislim da će joj na groblju biti sasvim dobro. :)
Hvala i pozdrav