Oplemenjivanje vukajlijskog groblja (bolje grob nego rob)

1. hehe motiko, ti bi da plemeniš definicijom koja ti je ušla u minus polse 5 sati... c c c.. pa ajde ako si zapeo, ali mislim da možeš bolje :-)

2. http://vukajlija.com/izlazak-u-grad/92124

Ја бих овде дала 11 минуса, невероватно...

3. Ууууу... Запамтићу ти ово.

4. A, pa novi dobrodošli!! Al' nećemo def iz 2003. Osim ako niste imali vizije o ovoj temi pa ste baš te pisali za groblje, onda je u redu :D

Oplemen mora da se napiše sa namenom, to je groblju daća

5. Па написано је с наменом.

6. Govedo

Po ocenama, cini mi se da vukajlija vise nije recnik.
    Al bar groblje moze da se oplemenjuje.

7. dobra dobra celte :D

što reče trltrl, motiko nove definicije max 1 -2 dana stare ovde da kacis :D ne zanimaju nas one bajate.

8. Evo prvom prilikom kad budem imo termin stize sveza

9. tako treba, zadovoljan sam :D

10. To, Surovi, našao si me sa ovim plinom na šporetu! :)))

Oplemenila još jedared

11. Evo i ja jedno sitno, ajde!

12. ma ja nemam ništa pametno da kažem, već samo standardicu: dobre dobre plemenite ženke.

13. U cast predtojece nam parade, oplemenio

14. hehehe dobra je.. 21:15 ccc nije baš sveža, no dobro može da prođe :D

15. @Surovi, nisam baš najbolje skapirao kakva su pravila što se tiče oplemenjivanja groblja, ali mi Insolent Defender nešto objasni da može definicija da bude stara dan-dva. Ova je ionako pisana za groblje, pa progledaj kroz prste ovaj put, ako može. :)))

16. ma naravno :) bajata je u smislu da je skoor bio x: 15 negativnih što je bila možda dodatna motivacija za brisanje, ali ako je pisano za groblje, naravno da prihvatamo :D

17. Ma razvi se tu neka konverzacija, pa je ne obrisah odmah. A pisana jeste za groblje, jer takav humor ne prolazi ovde baš najbolje, a moje lično mišljenje je da uopšte nije loša, tako da mislim da će joj na groblju biti sasvim dobro. :)
    Hvala i pozdrav

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.