Moja želja

1. Ili želje, nećemo vam sputavat' ionako nerazvijenu maštu. Evo moje želje: da živim sam u svoju poveću kuću sa zvučnom izolacijom, i da kroz čitavu kuću imam kvalitetne i jake zvučnike, čak i u kupatilo, da kad serem ili se kupam, govna izlaze u ritmu muzike, odnosno da mi šmrk iz tuša radi u ritmu muzike. Mislim da je moja želja skromna, ne računajući kuću.

2. Ja sam jako skromna,samo zelim da vozim rally...i da zivim u Italiji...u Toskani...moze da prodje i Torino,u nekoj veeelikoj ol' sql kuci,sa visokim plafonima i gomilom prozora i terasa...i obavezno veliko cvetno dvoriste

Hajde,jos jedna realnija-da obidjem ceo svet (ne mora za 80 dana,godine su predamnom) :D

3. Zelim da sve meni drage osobe budu zdrave i opustene.A,trenutna mi je da zelja da zaboravim nesto,odnosno nekog,da ga izbijem iz glave,iz secanja...

4. Moja zhelja je da mensuru govno radi u ritmu muzike, ali dok je josh u debelom crevu.Tu nije kraj, voleo bih i da mensur slusha neki hard kor metal bend.

5. moja zelja je da budem sevastova devojka :D

6. Odjebavam prvu želju, imam novu i željeniju. Želio bi' da pođem neđe đe me niko ne poznaje, pa nek' sve ide u 3 pičke materine.

7. želim da moj zeka stvarno priča, al ne na onaj njegov kineski, nego da se ponešto i razumemo, pa da mi objasni zašto me ujeda ponekad i da mi kaže da li mu nedostajem:(

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.