Слике ваших љубимаца

1. Nije vezan, nego mu je super unutra. :)

2. Ne ne, ovaj što je napolju? :D

3. Ovaj levo, pored ovog crnog.

4. Nije vezan al je obešen

5. Kako god, neko je tu malo pritegnut :D

6. Ma provlači se samo ispod vratanca. :)

7. svi su me napustili, pa i ljubimci.

8. Aaaaaaaaa to su vrata, pa što ne kažeš :D Da mi nisi rekao i dalje bih mislio i tvrdio da je vezan :D

9. Ahahaha, koji si kralj. :)
    Baš lep cuko.

10. Haski nego šta, pa nećeš Doberman, šalim se...mogao si biti malo kreativniji :)

11. To je kao burazerov džukac, on mu je dao pravo ime plus ima neko specijalno koje dobija automatski u onim papirima. Ali mi je nekako bezveze da ga zovem Luks, najbolje mu stoji Haski :)

12. Haski Luks od Samuel El Džeksona, ko grof jbt :D

13. Baš bih volela da gajim čupave male životinjice, taman od krzna čarape da napravim. :)

14. Haha, grof koji jede svoja sopstvena govna :D
    U stvari, to ne radi više. Sad više voli ptičija :D

15. Hahahah ni grofovi nisu kao što su nekada bili :D

16. A Vučica baš ima plemenite namere :D

17. Normalno, neću da mi zebu stopala. :)

18. Malo malo pa neka fotka na ovoj temi...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.