Bivši čuvar

1. -Nakon četiri meseca reanimacije, vratio sam se. Ni sam ne znam zašto.
    -Vreme je za promene.
    ===(DEE-JAY, mojne da sereš)===

2. Wow, vidi ti to... dobrodošao natrag :)

3. @Jelena Tihi Ubica: Otišao sam sa sajta da bi naučio na greškama. Sad se vraćam kao potpuno nov čovek.

@Kaizen: Ipak mi je drago što sam se vratio.

4. hehe... još da nam se vrati Canis Lupus(ako nisi čuo on čovek posle kraće rasprave obrisa sve svoje definicije i zapalio zauvek sa sajta) i stara družina je opet na okupu :)

5. Lesi se vraća KRUĆI... :-)

6. Da. Primetio sam da nešto veliko nedostaje iako je bilo dosta promena. Onda sam shvatio i zapitao se: a gde je kurjak?

7. Bujrum :)
    A i nije bila neka pauza, cetiri mjeseca...

Canis Lupus ce pauzirati cetiri godine, ON.

8. Ipak mi je četiri maseci bilo dovoljno za potpunu rehabilitaciju.

9. ohoho!!! dobrodošaooo!!! :)))

10. e, mislim da bi kolega Đ morao da dobije neku ulogu... :)))
    npr. "feniksov ćale" ili "Galilej" ili "crni pojas četvrti mesec"... ha? :DDD

11. Dobar ti taj treći predlog.

12. i meni se najviše sviđa... :)

ćale, daj mu ulogu "crni pojas četvrti mesec", ha? :)))

13. dobro ti nas ponovo pronašao. pusica :* :)

14. ne, mora uloga ... što se mene tiče može - "čuvar" ili čak "bivši čuvar" ;)

15. Ajmo jedan lok ođe.

16. nemo,mozda ce da bude slicnih prica.mozda ja odem pa se vrnem posle godinu,dve pa da imam gde da se valim kako sam se vratio..

17. I to što veliš, ništa moderatori, vratite se o'kle ste došli. Ajmo ajmo, razlaz.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.