Prijava

Goša dobio suspenziju 2 god zbog sto se naljutio lolo

https://youtu.be/HbxfcQER_GA

како ми иде на курац ова кретенска музика, има је у трећини клипова на јутјубу

https://www.youtube.com/watch?v=JN2xXJoKuzs
ovaj lik je legenda.toliko je lose da je neverovatno dobro.

Mnogo vise uzivam igrati sa ortacima ili pogledati utakmicu selskog fudbala nego li da gledam na tv ligu sampiona.

AHhahahaha šta Bugari napraviše od Holanđana hahahahhaha

holandjani se raspadaju.ima i jako debilan tekst o holandjanima u blicu.kao,ko su ti igraci?nekada van nistelroj sada ovaj onaj.sprzen fudbalski biser i te pateticne splacine.
http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/pad-sile-krah-holandskog-fudbala-i-selektor-koji-je-upropastio-najveci-biser/y8j0hx6
pomenuti promes je odlican u rusiji.pokidace se veliki klubovi da ga dovedu na leto.das bost dao vise golova nego sto ima tekmi u sportingu.za primer su uzeli mozda i dvojicu najboljih od tih satro nepoznatih.daleko od toga da im je tim smece,samo lose igraju.i daleko da je tim kao onaj od pre.kao sto bi se moglo reci za gomilu reprezentacija.

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/zvezdo-leci-se-rasirene-noge-nisu-dokaz-namestaljke-clanak-2772195
kakav tekst.sa marakane pricaju o namestanju partizana,a bulat kaze da nema namestanja.za to vreme vosa igra 7+ sa timom sa kojim je podelila kupove u 2 godine.
zvezda prva rekla da je bilo namestanja.ko na forumu kada neko nekom prvi kaze da je debil.to onda implicira da jeste.jebi ga,prvi se setio.

Ne znam da li sam u životu video očiglednije navlačenje za neku ekipu. Pa može li providnije?

https://www.youtube.com/watch?v=zBbGe7bFKqw

Ovo je isti onaj sudija koji je sudio Zvezda-Vojvodina pre desetak dana i koji nije video ni gol-aut na derbiju. Čovek od zadatka izgleda. Navlačio je i za Partizan ranije, da se razumemo.

Obradovic je covek bez morala i ikakvih skrupula, govno takoreci u telu vepra, nije on nikakav Zvezdas, samo sere da ga bar neko voli, on sudi tamo gde nekog treba pokrasti i tamo ga salju po naredbi iz FSS vec godinama.

dobra tekma finala u20. igrala venecuela super.mogli su da izjednace nego imaju nekog imbecila koji mami rodjenoj ne bi dodao.svaki put kada ne moze da prodje,on padne.na kraju bude lazni penal nad njim i naravno taj imbecil promasi.treba ceo tim posle tekme da ga jebe u dupe.ofarban u plava i cela mu ruka istetovirana.uvodi novine

oooodlična ideja!

B92: Revolucija u fudbalu – utakmica od 60 minuta? http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=06&dd=18&nav_id=1273333

nemci gaze i u kombinovanoj varijanti.
cileanci su karakterno pijacari koji bi se svadjali oko svake sitnice.
skroz ok borba.

Barsa kupila Dembelea za 150 milona....Oclo sve u kurac

vardar izbacuje fener.janevski trener.ne verujem da se feneru ne igra liga.obnovili su tim,pa kapiram da im se bas ne sedi i ne drka kod kuce.

Kome smeta jak Vardar?