Фудбал

1. Ипак има горих од ФСС

2. Деки да узме данско држављансто и да оде да издоминира док траје бојкот.

Звездара и Хајдук са Лиона >> неки тамо дански јућубери

3. Nepopularno misljenje:

Dobro je da je odapeo lesterov chairman, taj je lik stisnut ko pirocanac. Otvorio je prostor nekom bogatom seiku da kupi klub i konacno dovede neka malo jaca imena

4. River pobijedio Gremio sinoc 1-2 posle penala u 95. Dosudjen u 88. a tek u 95. izveden koliko su se ovi zalili. Pa onda 14 minuta nadoknade

Ako Boka nocas odbrani 2-0 onda ce biti River-Boka u finalu. Ludnica

5. баш бих волео да гледам на неком ску пренос братилске лиге или аргентинске или копа либертодорес ако се тако зове то њихово најјакије такмичење, баш је лудница тамо, навијање, ма све.

6. Da, ludnica je i ovako na njihovim utakmicama, a tek da derbi bude u finalu.

7. I malo o fudbalu u cg. Najneefikasnija liga u evropi. Posle 13 kola samo 1 tim ima prosjek vise od jednog gola po mecu. I to oni imaju 14.

8. hard kor fudbal.uhvatio sam jednom na tv u prenos cg lige.orali volovi po njivi.gledao 10 minuta i nisam vise mogao.ne znam kakav je fudbal iz juzne osetije ali verujem da je bolji.
    inace,prve 2 tekme nase lige 10 golova.meni to nemoguce.

9. Bilo je prosle godine u drugoj cg ligi citavo kolo bez golova. 6 utakmica 0-0

10. u seriji A pre 7-8 godina ceo dan 0-0. 5 ili 6 tekmi.bila neka zima.

11. Boca-River Plate veceras od 9. Arena 3 prenosi.

12. трагедија треба ск да узме аба лигу да преноси па арена може опуштено да се угаси и наравно един и коле да пређу на СК и превремена пензија за два најстарија коментатора на СК ћаола.

13. ово је фазон први пут да играју у финалу копа либертадорес. има још неколко таквих занимљивости.

14. Kaka tekma sunce ti jebem

15. Taman da kucam kako je šteta za river što su primili razbili ih prvih pola sata i oni izjednačuju. Kakva eksplozija na bombonjeri pa onda muk

16. uhvatio sam poslednjih 15 minuta da gledam.nazalost.super je ono.jos boka promasi u 90om sansu.teveze ko da se sprema da se proda u evropu, a ne da zavrsi karijeru.kidise na svaku loptu.steta sto ne igraju samo jednu tekmu da bude jos ludje.sledecu necu propustiti

preporucio bih vam da pogledate gol koji je defrel dao romi danas.sjajan prijem lopte

17. Jokanović dobio otkaz u Fulamu i sada:

a) Preuzima reprezentaciju

b) Preuzima reprezentaciju, ali ne našu

c) Preuzima Partizan

d) Preuzima neki drugi tim iz premijer lige tipa Hadersfild

e) Vraća se u čempionšip, i i taj klub dovodi/vraća u premijer ligu

f) Preuzima opet neki izraelski ili tako neki klub