Prijava

Навијам да освајач првог такмичења буде Шериф Тираспољ, мој омиљени клуб источно од Баната

е да на конто дана одигравања текми, мислим да сам прочитао да ће се сиграти четвртком кад и регуларна ЛЕ.
Имајте милости, мало нека се буџе те нижеразредне екипице, можда догодине нека од тих екипа буде сензација ако се квалификује у регуларну ЛЕ, бар ће бити голова ваљда :)

Немам ништа против, спортски је манир дати нешто и кантама да освајају, Диделанж коначно може да покупи неки међународни трофеј:) биће ту борбених екипица. Навијаћу за ШЕРИФ ТИРАСПОЉ

Ma kakav sam marino, malta i luksemburg oni neće uspeti da se plasiraju ni na to treće takmičenje. To sranje je da istočnoevropska sirotinja koja nema sile da nekako pregura treće kolo kvalifikacija za le tipa hajduk split, radnički niš, astra đurđu itd malo kotrlja loptu i radnim danima i opet će to sranje da osvaja neko solidno bogat fazon krasnodar,bešiktaš ili neki španski cigani sa sredine tabele u primeri koji fejluju u poslednjem kolu kvalifikacija za le pa za utehu cele sezone pišaju u usta sirotinji od varaždina do karagandija. Bukv sem šake jada navijača timova učesnika i hc kladioničara neće to niko pratiti.

L@ki
Волиа сам пратит интер тото купа, они увек први кретали да играју после краја регуларне сезоне. Сећам се ОФК играо са некима из Финске или Естоније, Беквалац држи конференцију, СОС пушта снимак.

to nasi mrzeli da igraju jer nema pauze posle sezone,nema ni para,a proci nece sigurno.

ukoliko nema para,nema teoretske sanse da idu spasnki cigani,besiktas i sl.nece raubovati igrace za 0 para i aplauz publike.

To sam mislio ako recimo ko poduva u četvrtom kolu kvalifikcaija se plasira direktno u to treće takmičenje, ne verujem da će smeti tek tako da istupe vrv bi ga igrali ali sa klincima i fantomima i sa njima lagano tukli kukešije, škendije i zrinjske.

Evo sad me zvali iz Uefe, štogoj kazete ođer uzeće u razmatranje samo nastavite

Таман да се амортизују ови што испадну из квалификација прво за ЛШ, па за ЛЕ, да пеглају и они нешто, путују зезају се..

Uvalili nam kurac iz Uefe. Sad ce sampinjon nase cipiripi lige da ide u prvo kolo kvalifikacija za LS, pa ako uz mnogo srece prekuca kvalifikacije moze da igra LS (jednom u deset godina), a ako izgubi u nekom kolu kvalifikacija (9 od 10 godina), ide u kvalifikacije za ovaj Intertoto kup umesto u LE gde su jos pristojne ekipe. Da stvar bude jos gora, ostale ekipe iz nase lige koje ostvare mesto za Evropu ce da idu u kvalifikacije za Intertoto, niko nece ici u kvalifikacije za LE. LE je za nase klubove zatvorena osim ako tipa nas sampion ispadne u plej ofu za LS. Nije kao da smo do sada bivali redovni ucesnici evropskih takmicenja, al makar smo igrali s kolko tolko normalnim ekipama u tim kvalifikacijama. Sad ce nam azerbejdzanski Karabah biti ko Real Madrid.

zamisli zvezda prodje u taj kurac.
kada im stojkovic zajapuren na kraju tekme kaze
dosli su na nasu maru i popusili kurac.jebite se vi svi iz torpeda minsk

Јесу смрадови они најгори, перфидни.. као проф.. јеси ли сигуран ти у то?

Еј ајде полако, такмичење се пушта у протокол тек 2021 године господње, свашта ће увести до тад и у ЛЕ и у ЛШ ко зна, само полако можда испадне добро по све.

Nasa realnost je takva da cemo se klati za evropu lige 2, a sampion ce imati sansu da u konkurenciji od jos 25 klubova nadje wild card za LS. Kurcina teska. Jedina nada nam je da udjemo medju 15 najboljih federacija, al to ce tesko ici

Дакле, све је на репрезентацији. Шта нам треба за топ 15, да Динамо Врање освоји Лигу Шампиона?

Ja sam dao dva gola manje od modrića ove godine iako sam ja sedeo kući i drkao kurac a on igrao 50+ tekmi
On ima zlatnu loptu

АЛИ БЕСТ ПАСС ОФ АЛЛ ТАЈМ па да сиг, добар је али није најб, баш је лепо пресеко кроз целу поставу.

trilijardu jutjub klipova vezanih za sport su nazvani nesto sa best.najmanje bitan detalj kako se zove klip

sta je ovo jebote ko u pesu kad odbaguje pa ubrza sve