Фудбал

1. Та курчина од тренера има две титуле првака Шпаније, два Купа УЕФА и једну Лигу шампиона.

2. Da, i onda se nadje neko da kaze da je kurcina od trenera.

3. I Gvardiola ima još više trofeja pa je kurčina od trenera, Rajkard isto. Benitez=Ektor Kuper=KURČINA od trenera.

4. Jebo ja vama majku ako vam je Rafa kurčina od trenera.

5. Ma, respekt, kao da je prihvatio 70 hiljada, a ne 7 miliona. Jeb'o ih cigoš da ih jeb'o.

EDIT: A i taj FEE nema nikakve veze sa njim, to klub odobrava.

6. Није то риспект, то је доказ да је циганштура.

7. Ne znam zasto je to za rispekt?
    Kako god, nauzima ce se para i boli ga kurcina crnacka.

8. Ja koliko znam, deo od tih 65m bi išao njemu. Kao iz Menadžera ono.

9. а а чекај а кад дел пјеро матори фосил оде у катар да узме још додатни милиончић макар црко то је до јаја јел да.

дечко очигледно више воли барсу и није због додатних пар милиона отишо у други клуб као што би урадио огроман број фудбалера.

10. дечко очигледно више воли барсу

Зато је циганштура.

11. Del Pjero je u Australiji, a hteo je da produži ugovor sa Juveom ali oni nisu hteli. Nije ni to do jaja.
    Ma ok, lepo je što on voli Barsu, ali nije prešao za siću pa da se divimo. Neka ga. Verujem da nije ni za jedne ni druge po kvalitetu i da je malo isforsiran, videćemo.

12. ма нисам ја поставио ово због риспекта, него због вести да је прешао у барселону, а и ово риспект је фејсбучарски неки фазон.

13. Imao je klauzulu u ugovoru od 60 miliona, tako da ovo nije istina. Zasto bi neko davao 65, kada je klub obavezan da prihvati 60?

14. ispljuj ti legendu fudbala,a gotivi roma iz brazila.bravo legendo!

15. па шта ако је легенда није имун на прозивку кад испадне дебил. исто ко рецимо џајић или било ко. нити овог нешто много готивим, само је вест о преласку бомба.

16. gde je on to ispao debil?

17. дел пјеро или џајић?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.