secam se sedim u kladzi balavac sam bio veci no sad, dolazi stari brko da odigra tiket i kaze posle tipa imam 10 tiketa svuda mi je psg kec, reko sto to stari, kaze pa jel ti sine pratis igra boskovic tamo a i psg je institucija (ili tako neka rec) takva ekipa ne gubi
е пихи реко на конференцији ЈА ЋУ ИХ ОДВЕСТИ НА ЕВРОПСКО па супер ја не сумњам искрено ал немој да буде групна фаза као последњих 7 турнира што смо играли на свецком
сад ће да спава по улици мсм сам фудбал је крив за ово па ко ће да потпише 32 играча који би тражио 500к недељно једино арапи ај мрш у пензију мејмуне било је до јаја гледати те у челсију амин
чекамо још де геу да се пензионише
dobra stara vremena kad je PSG sisao jaja
ko je gotivio PSG u doba branka boskovica ja sam
и љубоја
брат бранко бошковић 2003 долази у ПСЖ као замена за пајсад
РОНАЛДИЊА хахахахах
da da Ljuboja prva frizura medj fudbalerima
secam se sedim u kladzi balavac sam bio veci no sad, dolazi stari brko da odigra tiket i kaze posle tipa imam 10 tiketa svuda mi je psg kec, reko sto to stari, kaze pa jel ti sine pratis igra boskovic tamo a i psg je institucija (ili tako neka rec) takva ekipa ne gubi
psg zatim igra 1:1 xd
ахахаххаха чојк мислио да је роналдињу отказан трансфер у барсу
oće neko da mi nacrta šta je pušio pixi kad je sastavljao ovaj spisak
četri leva beka
nijedan desni
opet će da mu igraju desnog wingbeka Živković pa Radonjić i opet će da bude livada dole džigericu da mi pojedu
Opterećen si pušenjem dečko a pojma o futbalu nemaš. Malo manje bogotvorenja premijer lige pa možda i shvatiš nešto
ae be beži nacisto pucaj se malo sa HGH ti li će me učiš neznalice uboga
Kad igraju kukavci ima madjari da nas jebu ponovo
е пихи реко на конференцији ЈА ЋУ ИХ ОДВЕСТИ НА ЕВРОПСКО па супер ја не сумњам искрено ал немој да буде групна фаза као последњих 7 турнира што смо играли на свецком
Azar se i zvanično povlači, šta uradi Real od čoveka, a u jednom periodu bio bolji i od Kristine Mesi
сад ће да спава по улици мсм сам фудбал је крив за ово па ко ће да потпише 32 играча који би тражио 500к недељно једино арапи ај мрш у пензију мејмуне било је до јаја гледати те у челсију амин
чекамо још де геу да се пензионише
Поз краљино
https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/12/12/article-2247016-167AF9E8000005DC-713_634x478.jpg
ma saće ko Bejbl da uživa u nekim bitnijim stvarima koje više voli
ješan je dečko ionako ima da prejebe i Snajdera po stomačinu za par godina
Бејбл ђоковић и азар какав трилинг на голфу репрезентација света еј
Jesmo mi obezbedili plasman skoro sigurno?
Nismo zato što ima da izgubimo od Montenegro kući i da zaseremo sve
kamenko sutra da si se nacrtao među nebrojane mase na A Le Coq Arenu
do or die dvoboj fenjeraša
jebati sranje šta se desi kad albanci dobiju grupu gde su 'favoriti' chokerske slovenske države
i to one najgore, ZAPADNE slovenske
Vodimo protiv engleza, golaco mladog lučića