nece se ovako izivljavati kad bude cuka igrala kuci u leskovcu
au au.. ok je ovo, sve do 6-0 je pristojan rezultat, tek od 7-0 mozemo pricati o katastrofi
odlicni su ovi cukini real madrid dresovi
da, prilicno verodostojna kopija
dobro je makar nisu jedini koji su se obrukali danas eno i helsinki primio šestardu
ma dobro je ispalo. odma rani gol kad je pao, znao sam kuda ide utakmica
чукарички већ изгубио
ovo napiso kod 1-0, da mi je tad neko ponudio da potpisem 6-0 potpiso bi
Cuka opijena italijom firencom kome je do fusbala, isto ce se desi kada zamirise rostiljce na domacem terenu
možda ne znamo da igramo, al će zato bude golemo tepanje. lopta može da prođe, igrač jok. i uzimamo bod
tako tako samo nek se blamira ovaj imbecil na golu čelsija možda naš Petrović dobije priliku pre nego što je očekivao
E moj Čelziju
бајерн се смориио
ајахкс пуко од псв 5 2 и закуцани су за дно а што овај сити не може да уваља 4 гола мртвом манчести
анкара меси анкара меси честитке најбољи
Zbog sp od prosle godine
Bolje to nego haland
јбг сп је веће од домаћих тигула и лш које је халанд освојио потпуно очекиван исход доделе
sad je moze se reci zasluzio, al onu pre dve godine mu bezveze dali. i ova sad bolje bi bilo da su proslogodisnju dodelu odlozili dok se ne zavrsi svetsko pa dali njemu i onda ovu sad halandu
8:5 vs geynaldo. Neka kosmicka pravda je zadovoljena ipak
чист таленат који је искоришћен на најбољи начин
Šmokljo oćeš pratiti svecko u S.Arabiji?
vrh, i onda neko kae da ce da im propadne liga. Ima da se bustuju do 2034. na max
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
nece se ovako izivljavati kad bude cuka igrala kuci u leskovcu
au au.. ok je ovo, sve do 6-0 je pristojan rezultat, tek od 7-0 mozemo pricati o katastrofi
odlicni su ovi cukini real madrid dresovi
da, prilicno verodostojna kopija
dobro je makar nisu jedini koji su se obrukali danas eno i helsinki primio šestardu
ma dobro je ispalo. odma rani gol kad je pao, znao sam kuda ide utakmica
чукарички већ изгубио
ovo napiso kod 1-0, da mi je tad neko ponudio da potpisem 6-0 potpiso bi
Cuka opijena italijom firencom kome je do fusbala, isto ce se desi kada zamirise rostiljce na domacem terenu
možda ne znamo da igramo, al će zato bude golemo tepanje. lopta može da prođe, igrač jok. i uzimamo bod
tako tako samo nek se blamira ovaj imbecil na golu čelsija možda naš Petrović dobije priliku pre nego što je očekivao
E moj Čelziju
бајерн се смориио
ајахкс пуко од псв 5 2 и закуцани су за дно а што овај сити не може да уваља 4 гола мртвом манчести
анкара меси анкара меси честитке најбољи
Zbog sp od prosle godine
Bolje to nego haland
јбг сп је веће од домаћих тигула и лш које је халанд освојио потпуно очекиван исход доделе
sad je moze se reci zasluzio, al onu pre dve godine mu bezveze dali. i ova sad bolje bi bilo da su proslogodisnju dodelu odlozili dok se ne zavrsi svetsko pa dali njemu i onda ovu sad halandu
8:5 vs geynaldo. Neka kosmicka pravda je zadovoljena ipak
чист таленат који је искоришћен на најбољи начин
Šmokljo oćeš pratiti svecko u S.Arabiji?
vrh, i onda neko kae da ce da im propadne liga.
Ima da se bustuju do 2034. na max